színésznő László Boldizsár színész lánykérés Don Giovanni Szegedi Nemzeti Színház Miskolci Nemzeti Színház Nánási Helga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
László Boldizsár, a Szegedi Nemzeti Színház népszerű tenoristája nem mindennapi módon kérte meg kedvese kezét, írja a Délmagyar nyomán az Index.

Nánási Helga, a társulat fiatal énekese éppen a Miskolci Nemzeti Színházban próbálta a Don Giovannit, amiben Zerlinát, Masetto menyasszonyát alakítja, amikor a szerep szerint bekötött szemmel várakozott vőlegényére. A Masetto szerepét alakító Hábetler András helyett azonban László Boldizsár érkezett a színpadra.

"Gyanútlanul próbálta a jelenetet, ám a forgószínpaddal váratlanul én érkeztem meg, és nem a darab szerint, hanem a valóságban kértem meg a kezét. Annyira meglepődött, hogy hirtelen azt sem tudta, mi történik, és folytatta az éneklést" - nyilatkozta a lapnak Boldizsár. "Nem értettem, teljesen lemerevedtem. Épp azt énekeltem: 'Most menjek-e vagy mégsem, a szívem lázban ég...' Erre Boldi még egyszer megkérdezte, hogy leszek-e a felesége, erre már igent mondtam. Szürreális élmény volt, soha nem fogom elfelejteni" – mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.