Szabó Zsófi újra összejött TV2-s főnökével

békülés Jóban Rosszban Szabó Zsófi szerelem bizonyíték Nagy Tamás Grande szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője és producere októberben szakítottak, de a hírek szerint máris kibékültek egymással.

Szabó Zsófinak békülést és szerelmet hozott az újév. Úgy tűnik, a szép színésznő és Nagy Tamás Grande ismét egy párt alkotnak. Ha ez valóban így van, nem sokáig bírták külön, hiszen októberben szakítottak. A Jóban Rosszban színésznője hétfőn Facebook-oldalára kétértelmű üzenetet posztolt.

Forrás: TV2
A fotó, amely bizonyítja, hogy Zsófi és szerelme újra egy pár Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Zsófi a festői tájat fényképezte, de nem saját otthona ablakából, hanem főnöke budai házának teraszáról. A fotó mellett még egy szerelmes idézetet is megosztott Wass Alberttől.

A Life.hu megkereste a Jóban Rosszban sajtósát, aki egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a hírt.

Elvette pornósztár barátnőjét Charlie Sheen?http://www.life.hu/szeress/20140106-charlie-sheen-amerikai-szinesz-elvette-pornosztar-baratnojet-brett-rossit.htmlViccnek indult - Meztelen férfi a mosógépbenhttp://www.life.hu/szeress/20140106-meztelenul-bujt-a-mosogepbe-egy-amerikai-ferfi-olivaolajjal-kellett-kimenteni.htmlRobert Pattinson és Dakota Fanning egy pár?http://www.life.hu/szeress/20140105-robert-pattinson-es-dakota-fanning-egy-par-az-alkonyat-szineszeit-egyutt-lattak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.