Ahol járnak, esküvőt tartanak

Forrás: http://2people1life.com/blog/ -
esküvő házasság Egyesült Királyság utazás Magyarország tradíció hagyomány világjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 50 országban a helyi szokásoknak megfelelően mondta már ki egymásnak a boldogító igent Alex Pelling és Lisa Gant.

52 országban, 52 alkalommal kelt már egybe Alex Pelling és Lisa Gant, akik mára igazi esküvőturistákká váltak.

Kattints a képre, és nézd meg Lisa és Alex különleges esküvőit galériánkban! Forrás: http://2people1life.com/blog/

Az eredetileg Manchesterben élő pár, akik nyolc év barátság után jöttek össze, 2011-ben hagyták el az Egyesült Királyságot, hogy Ausztráliában kezdjék meg közös életüket. Alex és Lisa azóta keresik a világon a legjobb helyet, ahol összeköthetik életüket – és ki is próbálják azokat.

Kozsó titokban szervezi esküvőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20140107-kozso-titokban-szervezi-az-eskuvojet-keiraval-tengerparton.htmlEzek voltak 2013 magyar álomesküvőihttp://www.life.hu/szeress/20131212-andy-vajna-palacsik-timea-orban-rahel-galambos-dorina-es-pely-barna-2013-hazasodtak-ossze.htmlAusztráliában lesz Angie és Brad esküvője?http://www.life.hu/szeress/20131205-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-ausztraliaban-karacsonyozik.htmlEsküvő vagy baba lesz a sztárpárnál?http://www.life.hu/legykepben/20131030-mres-mrsnyertese-csaladbovitesen-gondolkodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.