Danics Dóra párra lelt. A szerencsés férfi Verebély Marcell, Verebély Iván színész fia. A fiatalok valószínűsíthetően azért titkolóztak, mert Marcell kreatív szerkesztő az X-Faktorban - írja a Bors.

"Marci annyira komolyan veszi a titoktartást, hogy korábban még azt sem árulta el, ki lesz a meglepetésvendég a műsorban. Dóri hangját szerettem, s ha kicsit fiatalabb lennék, én udvarolnék neki" – poénkodott a férfi édesapja. Verebély Iván korábban Bach Szilviával, Dóra édesanyjával is állt már egy színpadon.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A két szerelmes attól félt, ha egymás iránt érzett vonzalmuk kiderül, alaptalan vádaskodásoknak teszik ki magukat, pedig érzelmeik ugyanúgy meglepték még őket magukat is. Bár a 27 éves Dóri és a 24 esztendôs, kreatív szerkesztő ügyeltek arra, hogy senki ne vegye észre egymás iránt érzett vonzalmukat, szemtanúk azonban felfigyeltek a párra:

"Marci és Dóri már szeptember óta kerülgeti egymást, szinte azonnal látható volt köztük az a bizonyos szikra. Ám a műsor alatt inkább csak vonzalomról volt szó, s a döntő óta kezdik egymást valóban társként is megismerni" - állítja a benfentes.