Danics Dóra az X-Faktor kreatív szerkesztőjével jár

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor győzelem Danics Dóra tehetségkutató műsor énekesnő X-Faktor 2013 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra párra lelt. A szerencsés férfi Verebély Marcell, Verebély Iván színész fia. A fiatalok valószínűsíthetően azért titkolóztak, mert Marcell kreatív szerkesztő az X-Faktorban - írja a Bors.
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A két szerelmes attól félt, ha egymás iránt érzett vonzalmuk kiderül, alaptalan vádaskodásoknak teszik ki magukat, pedig érzelmeik ugyanúgy meglepték még őket magukat is. Bár a 27 éves Dóri és a 24 esztendôs, kreatív szerkesztő ügyeltek arra, hogy senki ne vegye észre egymás iránt érzett vonzalmukat, szemtanúk azonban felfigyeltek a párra:

"Marci és Dóri már szeptember óta kerülgeti egymást, szinte azonnal látható volt köztük az a bizonyos szikra. Ám a műsor alatt inkább csak vonzalomról volt szó, s a döntő óta kezdik egymást valóban társként is megismerni"

Kárpáti Rebeka Milánóban modellkedik továbbhttp://www.life.hu/legykepben/20140118-hatalmas-lehetoseget-kapott-karpati-rebeka-milanoban-folytatja-modellkarrierjet.htmlÍgy lett bombázó csaj VV Teóból!http://www.life.hu/legykepben/20140117-igy-lett-bombazo-csaj-vv-teobol.htmlBővült a csinos műsorvezető családjahttp://www.life.hu/legykepben/20140117-bovult-ada-musorvezeto-musorvezeto-csaladja.htmlÚjabb helikopterezés, tökpucér zuhanyzás és egy beköltöző a ValóVilágbanhttp://www.life.hu/legykepben/20140117-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-alexa-vv-jozsi-vv-teo-vv-iza-vv-aurelio-vv-charlotte-vv-zsolt-vv.htmlSegédeszközt kapott a béna kismalachttp://www.life.hu/legykepben/20140117-chris-p-bacon-nevu-kismalacon-egy-kiskocsival-segitett-gazdija.htmlVV Laci Dr. Csernusnak már kitárulkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.