áldás esküvő házasság Vanessa Paradis Amber Heard Johnny Depp telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp telefonon közölte egykori kedvesével, hogy elveszi fiatal barátnőjét, Amber Heard színésznőt.

Semmi dráma, semmi csetepaté: Vanessa Paradis sok boldogságot kívánt Johnny Deppnek és új, leendő feleségének, Amber Heardnek.

Vanessa és Johnny Forrás: AFP

Az 50 éves színész, aki nemrég jegyezte el a 27 éves Ambert, a hírek szerint felhívta gyermekei édesanyját, hogy elújságolja a nagy hírt: megházasodik. Vanessa - aki mostanában igen sokat változott - az áldását adta a frigyre. Miért is lenne ideges, amikor állítólag ő is megtalálta a boldogságot a francia popsztár, Benjamin Biolay személyében?

Hová lett a tündöklő Vanessa Paradis?http://www.life.hu/szepulj/20140116-johnny-depp-exkedvese-vanessa-paradis-szurke-egerkeve-valtozott-es-megcsunyult.htmlMelleit mutogatta a szende Vanessa Paradis (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130507-lifenight-vanessa-paradis-johnny-depp-exneje-strandon-mutogatta-melleit.htmlEzért házasodik össze barátnőjével Johnny Depp?http://www.life.hu/szeress/20140122-johnny-depp-amerikai-szinesz-ezert-veszi-el-baratnojet-amber-heard-amerikai-szinesznot.htmlJohnny Depp babákat gyűjt: sztárok furcsa hobbivalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-furcsa-hobbik-es-a-sztarok-johnny-depp-szinesz-david-arquette.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.