VV Józsi - A villa önimádója

Forrás: RTL II. -
VV Józsi önimádó ValóVilág6 RTL II edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este, hetedikként Józsi költözik be a ValóVilág-villába. A fiú saját állítása szerint rendkívül nárcisztikus, egyedül csak saját magával foglalkozik. 

Józsi úgy véli, nála jóképűbb, kidolgozottabb testű és megnyerőbb mosolyú férfi nemhogy a villában, de az egész világon nem létezik. Sőt, még az iskolát is otthagyta, csak hogy legyen ideje gyúrni, önmagával foglalkozni.

Nektek tetszik Józsi? Forrás: RTL II.

"Untam már a sulit, úgyhogy tavaly ősszel, amikor a 12. osztályt kezdtem volna, beiratkozás helyett inkább kiiratkoztam. Nem lehet ott csinálni semmit, fontosabb számomra a buli és a szórakozás. Na meg az edzés, úgyhogy iskola helyett inkább gyúrni jártam"magyarázta érveit Józsi a Blikknek.

Józsiról a ValóVilág oldalán található adatlapról többek között a következőket tudhatjuk meg. Foglalkozása munkanélküli, a műsorban pedig azért vesz részt, mert "nincsenek gátlásai a magamutogatásban". Hogy mi az álma, arra így válaszolt: "Kiskorom óta az az álmom, hogy benne legyek a VV-ben. Le akarok feküdni Jennifer Lopezzel!"

Ugyanott találtuk ezeket is:

Legnagyobb szenvedélyem: "Nők, pia, buli, edzés, szoli, fodrász, kozmetikus, vásárlás"

Legnagyobb félelmem: "Az, hogy egyszer csúnya leszek"

Amire a legbüszkébb vagyok: "A testemre és az arcomra, szerintem nagyon jól nézek ki"

Legrosszabb dolog az életemben: "Nincsenek köteg húszezreseim"

Legőrültebb dolog, amit valaha tettem: "Meztelenül, részegen végigmentem a sétálóutcán"

Legidegesítőbb szokásom: "Nagyon nagy a szám, bunkó vagyok, flegma, lenéző, paraszt, nagyképű és idegesítő is"

Elstartolt a VV6 - Hatan beköltöztekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilag-6-villajaba-bekoltotott-aurelio-iza-charlotte-simon-zsolt-es-alexa.htmlTökpucérra vetkőzött Lali a VV-villábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapestjenek-lalija-a-valovilag-villaban-vetkozott-pucerra.htmlEbben a videoklipben szerepelt VV Iza http://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilaganak-izaja-videoklipben-szerepelt.htmlBotrányos csók, villalakók, heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-az-ejjel-nappal-budapest-abraham-edit-a-baratok-kozt-a-zambo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.