Détár Enikőt nem zavarja a korkülönbség

Forrás: Life.hu -
Détár Enikő színésznő tanár masszőr Péter korkülönbség Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel fiatalabb férfiba szerelmes a színésznő, aki már túltette magát a korkülönbségen és boldog új párja oldalán.

Détár Enikő egy rendezvényen ismerkedett meg új kedvesével, aki a fáradt színésznő segítségére sietett és megmasszírozta a vállait. Péter amellett, hogy angoltanár, masszőri végzettséggel is rendelkezik. A pár kapcsolatáról a Story magazinban vallott.

Forrás: Life.hu
Francia színésznővel randizik Orlando Bloomhttp://www.life.hu/szeress/20140130-orlando-bloom-szinesz-miranda-kerrel-valo-szakitasa-utan-egy-francia-szinesznovel-nora-arnezederrel.htmlHol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak?http://www.life.hu/szeress/20140123-walt-disney-jegvarazs-aranyhaj-aladdin-hofeherke-csipkerozsika-mesebeli-hercegei.htmlMüller Attila összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/szeress/20140129-muller-attila-musorvezeto-es-parja-larion-zoe-modell-ugy-dontott-osszekoltoznek.htmlRomokban Király L. Norbi magánéletehttp://www.life.hu/szeress/20140127-kiraly-l-norbert-az-rtl-klubon-futo-x-faktor-enekese-valik-megcsalt-felesegetol-nikitol.html5 ok, amiért a nő biztos, hogy félre fog lépnihttp://www.life.hu/szeress/20110304-parkapcsolat-szerelem-miert-csaljak-a-nok-a-parjukat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.