Szerelmes a Barátok közt színésznője

Forrás: MAGYAR GRUNDY UFA/Nagy Botond -
X-Faktor Nyári Diána összeköltözés szerelem Barátok közt Story-gála Tóth Marci szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia, a Barátok közt Hannája és az X-Faktorból megismert Tóth Marci között dúl a szerelem. A hétvégi Story-gálán a két fiatal el sem engedte egymás kezét.

Ahogy a Life.hu is megírta nemrég, Dia négy év után szakított szerelmével. Akkor még tagadta, hogy gyengéd szálak fűzik Marcihoz. Szombat éjszaka azonban a színésznő és az énekes már párként mutatkozott a partin és forró csókokat váltottak – írja a Bors.

Forrás: MAGYAR GRUNDY UFA/Nagy Botond
Annyi pasival szexel születésnapján, ahány éveshttp://www.life.hu/intim/20140203-heidi-van-horny-pornoszineszno-23-szuletesnapjan-23-ferfival-akar-szexelni.htmlKülönleges szülinapi bulit tervez magának Heidi Van Horny, aki 23. évét 23 pasival akarja megünnepelni.IntimTóth Gabi megvadította a pasikathttp://www.life.hu/intim/20140204-toth-gabi-enekesno-a-story-galan-maga-kore-gyujtotte-exet-a-focista-rasztovics-davidot-es-jelenlegi.htmlAz énekesnő a Story-gálán jelenlegi és volt pasiját is maga köré gyűjtötte. Az édeshármas együtt italozott az impozáns partin. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huVarga Viktor megbocsátott Cinthyánakhttp://www.life.hu/intim/20140203-varga-viktor-baratnoje-cinthya-dictator-a-hal-a-tortan-adasaban-massal-csokolozott-a-par-azota.htmlA Hal a tortán múlt heti egyik adása botrányba fulladt, mert Varga Viktor barátnője spontán csókot váltott Garami Gáborral. A Life.hu utánajárt, sikerült-e a párnak rendbe tenni a kapcsolatát.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.