Szerelmi háromszögbe keveredett Philip Seymour Hoffman

Forrás: AFP -
naplók Philip Seymour Hoffman drog rendőrség New York szerelmi háromszög túladagolás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész manhattani lakásában nemcsak 50 tasak heroint talált a New York-i rendőrség, hanem két privát naplójára is ráleltek.

Szerelmi háromszög emésztette Philip Seymour Hoffmant élete utolsó hónapjaiban. A nemrég drogtúladagolásban elhunyt sztár New York-i otthonában két privát naplójára bukkant a rendőrség, amelynek fejezeteiben Hoffman nemcsak kábítószer-problémáiról és saját démonjairól ír.

Forrás: AFP

A nagy valószínűséggel rehabilitációja részeként vezetett feljegyzésekből kiderül, nem sokkal halála előtt két nő között vívódott: Mimi O'Donnell mellett egy egyelőre még ismeretlen hölgyet is megemlít. Az írásokból kiderül, hogy O'Donnell három hónappal halála előtt maga kérte a 46 éves színészt, hagyja el manhattani lakásukat. Források szerint ebben nemcsak az azonosítatlan nő játszhatott nagy szerepet: O'Donnell nem akarta, hogy három közös gyermekük súlyosan drogfüggő édesapjukkal egy fedél alatt éljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.