Niall Horan Palvin Barbara One Direction barátság szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés idejük jutott egymásra, szoros időbeosztásuk és munkájuk miatt nem tudtak eleget találkozni – mondja a két tinisztár egyik forrása a The Sun magazinnak. Ám valóban emiatt ért véget ez a soha ki nem mondott szerelem?

Nemcsak a Life.hu-nak, de külföldi hírportáloknak is szemet szúrt Palvin Barbi legutóbbi Instagram-fotója, amelyen – ahogy a DailyMail írja – egy titokzatos férfival látható meglehetősen intim pózban.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Bár a One Direction énekese, Niall Horan és a magyar modell tulajdonképpen soha nem mondták ki hivatalosan, hogy együtt vannak, közös fotóik és a brit sztár rokonának egyik kijelentése miatt mégis sokan úgy vélték, több van köztük, mint puszta barátság. A fiatalok egyik közeli forrása szerint a szoros időbeosztás és a távolság miatt ért véget az állítólagos románc. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Niall nemrég azt tervezte, bemutatja szüleinek újdonsült barátnőjét, akiről ő maga egyébként mindig úgy nyilatkozott, mint „haver". Úgy tűnik, ha volt is köztük valami, az véget ért. Most pedig a fél világ azt találgatja, ki ez az új srác...

Olasz fehérneműmárka arca lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140205-palvin-barbi-magyar-modell-egy-olasz-fehernemuceg-a-twin-set-kampanyanak-arca-lett.htmlA fiatal magyar modell a Twin-Set kampányában dolgozik, és csábos fehérneműben pózol.TrendOrigoÍgy ébred Palvin Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20140210-palvin-barbara-magyar-szupermodell-instagramjara-postolta-selfie-jet.htmlA modell reggel is káprázatosan néz ki, és biztosan remekül is érzi magát a napfényben sütkérezve. TV + BulvárOrigoPalvin Barbi Pharrell Williamsszel találkozgathttp://www.life.hu/kult/20131211-palvin-barbi-pharrell-williamsszel-talalkozgat.htmlPalvin Barbarát a világhírű rapperrel, Pharrell Williamsszel hozta össze a sors New Yorkban. A szupermodell a közösségi oldalán osztotta meg a fotót, amelyiken megörökítette a nagy találkozást - írja a Blikk.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.