Kevés idejük jutott egymásra, szoros időbeosztásuk és munkájuk miatt nem tudtak eleget találkozni – mondja a két tinisztár egyik forrása a The Sun magazinnak. Ám valóban emiatt ért véget ez a soha ki nem mondott szerelem?

Nemcsak a Life.hu-nak, de külföldi hírportáloknak is szemet szúrt Palvin Barbi legutóbbi Instagram-fotója, amelyen – ahogy a DailyMail írja – egy titokzatos férfival látható meglehetősen intim pózban.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Bár a One Direction énekese, Niall Horan és a magyar modell tulajdonképpen soha nem mondták ki hivatalosan, hogy együtt vannak, közös fotóik és a brit sztár rokonának egyik kijelentése miatt mégis sokan úgy vélték, több van köztük, mint puszta barátság. A fiatalok egyik közeli forrása szerint a szoros időbeosztás és a távolság miatt ért véget az állítólagos románc. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Niall nemrég azt tervezte, bemutatja szüleinek újdonsült barátnőjét, akiről ő maga egyébként mindig úgy nyilatkozott, mint „haver". Úgy tűnik, ha volt is köztük valami, az véget ért. Most pedig a fél világ azt találgatja, ki ez az új srác...