Kiderült, hogy kivel csalja a férjét Gwyneth Paltrow

Forrás: AFP/Ben Stansall -
házasság Chris Martin Elle MacPherson Gwyneth Paltrow magazin megcsalás félrelépés botrány Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Gwyneth Paltrow a topmodell Elle Macpherson férjével, a milliárdos Jeff Sofferrel csalja rocksztár férjét, Chris Martint. Hatalmas botrány van kialakulóban, a hírek szerint ugyanis ez lesz márciusban a Vanity Fair magazin címlapján. Feltéve, ha addig be nem pereli a lapot az Oscar-díjas színésznő.

Gwyneth egyelőre a szóvivője útján mindent tagad, de a Vanity Fair főszerkesztője, Graydon Carter hajthatatlan - tájékoztat az Eonline. A színésznőnek már jó ideje lehet viszonya a férfival, közös fotók is készültek róluk, Paltrow ugyanis rendszeresen Soffer yachtján nyaral.

Méregdrága kakaóval méregtelenít Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/Ben Stansall

Az Oscar-díjas sztár állítólag nemcsak vele csalja a Coldplay frontemberét, hanem egy New York-i ügyvéddel is találkozgat. Kiderült az is, hogy Soffert azért dobta ki korábban Elle Macpherson, mert rájött, hogy az ura találkozgat Gwynethszel. Ennek ellenére 2013 nyarán mégis csak volt az a pénz, amiért hajlandó volt megbocsátani, és férjhez menni hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.