Pucér társkereső indul Amerikában

pucér meztelen társkereső műsor Amerika randi show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VH1 csatorna producerei találták ki a meztelen romantikázást. Vajon hazánk is átveszi majd a show-t?

A meztelen időjárás-jelentés után itt az amerikaiak újabb bizarr ötlete: a pucér társkeresőműsor. A VH1 által kigondolt produkció gyártása csak most indul majd valamilyen egzotikus helyszínen. Címe – micsoda meglepetés - Naked Dating, vagyis meztelen randizás lesz - írja a HollywoodReporter.com.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Nem kell megijedni, nem lesz mindenki topless. A terv az, hogy a tízrészes műsor minden adásban egy „rendesen" felöltözött férfi és nő keresi párját, akik előtt 2-2 pucér jelöltet vonultatnak fel. A producerek szerint a párok randiznak egymással, felfedezik majd a szerelmet, amely minden előítélettől és sztereotípiától (no és persze ruhától) mentes. A cél az, hogy a találkozó során a felek jobban megismerjék egymást, saját személyiségüket, mielőtt döntést hoznak. Érdekes műsornak ígérkezik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.