Kate Hudsonnal csalta meg férje Gwyneth Paltrow-t?

házasság Kate Hudson Chris Martin válás Coldplay Gwyneth Paltrow megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb titok derült ki a Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow válásáról: a hírek szerint egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk – aki történetesen nem más, mint Kate Hudson.

Egészen eddig Gwyneth Paltrow volt a bűnbak, aki miatt véget ért 10 éves házassága Chris Martinnal. A pletykák szerint a színésznő volt az, aki megcsalta a Coldplay zenészét.

Forrás: AFP

Ám kiderült, nemcsak ő vádolható hűtlenséggel: férje, Chris Martin is félrekacsingatott. Méghozzá Kate Hudsonre, akinek kapcsolata szintén meglehetősen ingatag lábakon áll a Muse énekesével, Matt Bellamyval. Egyes lapok ennek okán már az ő szakításukat emlegetik következőként.

Álomfinom süti kalóriák nélkül - ez aztán a könnyű élvezet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140326-hogyan-legyek-jo-no-alomfinom-suti-kaloriak-nelkul-ez-aztan-a-konnyu-elvezet.htmlKipróbáltam egy szuper receptet, és akkora sikert aratott, hogy muszáj veletek is megosztanom!Hogyan legyek jó nőOrigoÖltözz úgy, mint egy sztár: Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20140325-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-jessica-alba.htmlSzívesen viselnél hasonló ruhákat, mint a kedvenc sztárod? A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat kedvezőbb áron.TrendOrigoFilmek, csokik és szép tárgyak bűvöletében teljen a hétvégéd!http://www.life.hu/kult/20140326-programajanlo-filmek-csokik-es-szep-targyak-buvoleteben-teljen-a-hetveged.htmlHa aktív kikapcsolódásra vágysz, esetleg csokiznál egy jót a kedveseddel, akkor böngészd végig a Life.hu programajánlóját - biztosan találsz kedvedre valót!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.