Összeházasodott Dundika és Majka?

Forrás: Majka/Facebook -
Las Vegas házasság A Nagy Duett Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már többször felröppent a hír, hogy Majka feleségül vette Dundikát, most úgy tűnik, tényleg megtörtént a nagy esemény. 

A hot! magazin információi szerint a zenész olyan esküvőt álmodott meg párjának, amire mindig is vágyott. Amíg Dundika A Nagy Duettben szerepelt, addig Majka kisfiukkal, Mariánnal Las Vegasba utazott és mindent előkészített, elintézett.

Forrás: Majka/Facebook

A hetilap információi szerint a rapper a nagy napig nem árulta el menyasszonyának, hogy mire készül, így Dundika mit sem sejtve utazott a családja után. A pár az esküvőről ugyan még nem posztolt fényképet a Facebookra, de egy ismerősük a magazinnak megerősítette a hírt: "Egy hónapra utaztak ki, ám Majka már jó előre eltervezte, hogy kint feleségül veszi Hajnit. Meglepetést akart szerezni, és ez sikerült is neki. Régóta készült erre, mert végre úgy érzi: megtalálta azt a nőt, aki mellett leélheti az egész életét" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.