A Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a vasárnapi szex előnyeit. Az egyik korábbi cikkünkben található szavazás szerint olvasóink a legtöbb napot megfelelőnek tartják a szeretkezésre, de leginkább a pénteki és szombati napot preferálják, ha összebújásról van szó. De miért is a szombat a tökéletes nap a szexre? Összegyűjtöttük az érveket.

Miért is jó szombaton szexelni?

I.
Mert a szombat amúgy is a hét legjobb napja, de hogy még szuperebbül induljon a hétvége, érdemes egy kiadós, reggeli ágytornával indítani a napot.
II.
Mert a hétköznapok végére már annyira elegünk lesz mindenből, hogy csak a szex segíthet.
III.
Szombaton végre letettük a munkát, nem vagyunk túl fáradtak, és nem kell annyira sietni sem, mint a dolgos hétköznapok zsúfolt estéin.
IV.
Szombaton végre sokáig aludhatunk, és kipihenten ébredhetünk. Nincs rajtunk a hétköznapokra jellemző nyomás, stressz. A párunk is otthon lehet velünk, és ha a gyerekek a nagyinál vannak, ajánlatos kihasználni a nyugodt perceket.
V.
Szervezzetek bulit! Öltözzetek ki, és csapjatok oda az éjszakának! Kapcsoljatok ki és szórakozzatok, majd pedig csábítsátok el újra egymást. A vasárnap pedig legyen a pihenésé. Vagy esetleg egy újabb meneté.
VI.
Korábban a vasárnapról azt írtuk, hogy rosszabb, mint a hétfő. Mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. A szombat viszont minden szempontból tökéletes, így a szexnek nem kell az adott kellemetlen nap túléléséről szólnia.
VII.
A szombat esti szex nemcsak a hétvége felpezsdítésére jó, hanem hogy bemelegítsünk az új hétköznapokra. Minél többször csináljátok, annál boldogabban kezdhetitek a hetet, és a nyomasztó hétköznapok során is örömmel tudtok visszagondolni a szombati percekre.
VIII.
Ha az ember lánya nem él párkapcsolatban, feltehetően a szombati nap az, amikor érdekes kalandokba bonyolódhat. Koncertek, partik, házibulik, ahol mindenki elengedi magát, ismerkedik, felszabadult. Ha te is épp elengedni készülöd a gyeplőt, akár még egy szombati, spontán szexkaland is összejöhet.
IX.
A Life.hu legutóbbi cikkében szereplő szavazáson a szombati nap 72 szavazatot kapott. Ez ugyan nem sok, mégis ezzel a péntek után a második helyen áll a legpreferáltabb szexnapok képzeletbeli listáján.
X. A szokásos pasivélemény
A szombati szex azért jó, amiért a hétfői, a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a vasárnapi.