valóvilág Zsófi látogatás Aurelio család húg RTL Klub édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófikáéknál járt családlátogatásonAurelio, ahol a macsó egyből rámozdult vendéglátója húgára.

A ValóVilág 6 énekpárosa a héten szerzett győzelemnek köszönhetően rövid időre hazamehetett Zsófika családjához. A látogatás jól sikerült, pedig Aureliónak voltak félelmei – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Aurelio félt, és ezt eleinte nem is tudta tagadni. Láttam rajta, hogy mennyire kellemetlenül érzi magát, feszengett. De húsvét volt, úgyhogy előkerült a jó kis házi pálinka, 52 fokos, amiből Aurelióval legurítottunk pár pohárral, és azonnal megeredt a nyelve" – mondta József, Zsófi édesapja, aki pozitívan csalódott a félig svájci fiúban.

„Elmondta, hogy mennyire tartott tőlem, amit nem csodálok. Melyik apa nézi jó szemmel, ha bántják a lányát? Szerencsére hamar túljutottunk ezen. Amikor Aurelio levetkőzte a nagyképű énjét, számomra is kiderült, hogy egy szerethető, kedves fiú valójában, aki teljesen más, mint ahogy a televízióban mutatja magát. Ráadásul a közös iszogatás szerintem Zsófi szívét is megenyhítette, úgy éreztem, hogy a villabeli nézeteltérések azonnal el lettek felejtve" – tette hozzá az édesapa.

Aurelio pedig egy-két pálinka után már annyira jól érezte magát, hogy Zsófika húgát is megkörnyékezte.

„Nem akartam elhinni, hogy a szülei ilyen kedvesek voltak hozzám. Azt hittem, egy mesében vagyok, Zsófi anyukája a kedvenc sütimmel várt, iszonyatosan jólesett. Az apja pedig a legnagyobb forma az én édesapám után, szívem szerint órákat beszélgettem volna vele. Na és Zsófika húga, ő aztán igazán szexi, és az ujjai gyönyörűek" – ámuldozott Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.