Varga Viktor vette el a Cinthya szüzességét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szüzesség Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett a minap Varga Viktor kedvese, Cinthya Dictator.

A fiatal lány egészen későn vesztette el szüzességét, mert a testi örömöket bűnös dolognak tartotta. Ám két éve párja, Varga Viktor mellett megváltozott a véleménye. Az énekes volt az első férfi Cinthya életében, és reméli, Viktor lesz az utolsó is - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

,,Két éve vesztettem el a szüzességemet, de csak azért, mert már túl akartam lenni rajta. A barátaim szerint nem normális, hogy ennyi idősen még nem voltam férfival. Bevallom, úgy gondoltam a szexre, mint valami gonosz, rossz dologra: a szex miatt sok család szakadt szét, de a prostituáltakat, molesztálókat is ide kapcsoltam. Aztán találkoztam Viktorral, akibe akkor még nem voltam szerelmes, csak találkozgattunk, és valahogy megtörtént a dolog. Másnap bevallotta, hogy élete legrosszabb szexuális élménye volt velem, de én örültem, hogy túl voltam rajta" – árulta el Cinthya. A lány azt is elmesélte, hogy Viktor az együttlétük után elutazott, így Cinthya úgy érezte, nem látja viszont. Ám randizni kezdtek, azóta pedig kisebb-nagyobb összezörrenésekkel, de együtt vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.