A kétszeres Oscar-díjas színésznőt reggelizés közben szúrták ki a lesifotósok, amint egy titokzatos hölggyel meghitten beszélgetett.

Először kapták lencsevégre Jodie Fostert és új barátnőjét, Alexandra Hedisont. A páros Beverly Hillsben próbálta inkognitóban elkölteni a reggelijét, ám a szemfüles fotósok még a hatalmas napszemüveg ellenére is azonnal kiszúrták az Oscar-díjas színésznőt. A képet ide kattintva te is megnézheted.

AFP

Az 50 éves Jodie szerelméről egyelőre annyit tudni, hogy fotósként ténykedik, és korábban szerepelt egy amerikai sorozatban. A sors fintora, hogy a színésznő exe, Cydney Bernard mutatta be őket egymásnak a 2013-as Golden Globe-díjátadón.

Jodie Foster, az időtlen szépség - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130809-jodie-foster-szineszno-kekeszold-ruhaban-ragyogott-egy-filmpremieren-los-angelesben.html Drasztikusan kiszőkült Jodie Fosterhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130202-jodie-foster-szineszno-szokere-festette-es-rovidre-vagatta-a-hajat.html Mel Gibson lehet Jodie Foster gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130122-mel-gibson-jodie-foster-gyermekeinek-apja-a-legujabb-osszeskuveselmelet-szerint.html Másságáról vallott Jodie Fosterhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130114-jodie-foster-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-galan-es-leszbikussagarol.html