Okok a mai hancúrra: ezért jó hétfőn szexelni!

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex hétköznap hétfő vágy szerelem pár orgazmus kapcsolat gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a szombati szex előnyeit. Ezért jó vasárnap szexelni című cikkünkben pedig azt írtuk, a vasárnap a legrosszabb nap. Rosszabb, mint a hétfő, mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. Jöjjön akkor most a mumus, a csúnya, ronda hétfő és a maga szexelőnyei.
Szeretkezz már velem! Direkt nem szexel velem a pasim Forrás: Thinkstock

I.

Azt summázhatjuk, hogy a hétfő reggel a hét legfájóbb pillanata. Nem szabad azonban hagyni, hogy eluralkodjon rajtunk a rossz érzés. Miután görcsösen kinyomtuk a telefonunk ébresztőjét, ahelyett, hogy csukott szemmel elbotorkálnánk a kávéfőző felé, érdemes inkább a párunk felé fordulni, és egy kiadós, reggeli ágytornával indítani a napot. Ezen ő is nagyon meg fog lepődni, de garantáltan kihúzzátok vele a gonosz hétfői nap méregfogát.

II.

Mert nemcsak a hétfő reggeled, a délelőttöd, a teljes hétfői napod, hanem az egész heted jobban indul, ha a reggeli depi helyett orgazmussal olajozod be a hétköznapok fogaskerekét.

III.

Hétvégére végre letettük a munkát, jó esetben kipihentük magunkat. Vagyis hétfőn nem vagyunk még annyira fáradtak, mint mondjuk szerda vagy csütörtök magaságában. Érdemes tehát hétfő este összebújni, mert amikor a hét közepe felé összesűrűsödnek majd a programok, sokkal nehezebb lesz rászánni magatokat.

IV.

A korábbi cikkünkben lévő szavazás szerint, ahol a legpreferáltabb szexnapokat kutattuk, a hétfő mindössze nyolc szavazatot kapott. Ez azt jelenti, hogy női olvasóink igen kis százaléka szexel ezen a napon. Ha hitetünk ennek a botcsinálta statisztikának, és borítékolhatjuk, hogy a párkapcsolatban élők nem szeretkeznek a hét első napján, akkor ezek szerint a szeretőnk ezen az estén épp ráér, nem?

V.

Mivel kevés ember hisz, gondol, vágyik a hétfői szexre, a párodban egész biztosan fel sem merül, hogy este esetleg megleped őt a takaró alatt. Te azonban légy úttörő, mosolyogj egész nap, este pedig szeretkezz, és bizonyítsd be a világnak, hogy igenis mindkettő lehetséges!

VI.

A Garfield rajongók tudják, hogy a hétfői nap a macska egyik legnagyobb bosszúsága, így ha csak teheti, átalussza. Ha valaki akkora mázlista, hogy ágyban maradhat a hét kezdetén, mindenképpen töltse szexszel az időt, sőt, élvezzen mindenki helyett is! Szexpartnert találni hétfő délelőtt egészen biztosan nehéz, de egy orgazmushoz nem is feltétlenül szükséges.
Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagy Forrás: Thinkstock

VII.

Mert másnap lehet, már késő akarni a szexet. A hétfői szex felhívás, hogy ne vesztegess el egyetlen percet sem, ha erotikáról van szó! Ne várj arra, hogy véget érjen egy rossz nap! Ne keresd a tökéletes pillanatot, a megfelelő alkalmat, a legfeszültségmentesebb napot! Tedd azzá a hétfőt, és lovagold meg!

VIII.

Ha az ember lánya nem él párkapcsolatban, és időről időre érdekes kalandokba bonyolódik, nem mellőzhet egy éjszakát sem, csak azért, mert a naptárban az a hétfői nevet viseli. Ahogy megyünk bele a nyárba, gombamód szaporodnak a koncertek, a partik, a házibulik, ahol persze mindenki elengedi magát, ismerkedik, és felszabadul. Ha te is épp elengedni készülöd a gyeplőt, akár még egy hétfői, spontán szexkaland is összejöhet.

IX.

Az univerzum jófejsége, hogy hétfő csak egyszer van a héten. Ennek örömére és ünneplésére gyűrhetjük a lepedőt, hálánk jeléül. Nyugi, ha nem lenne hétfő, a keddet utálná mindenki, szóval elég a rinyából, és irány az ágy!

X. A szokásos pasivélemények:

"A hétfői szex azért jó, amiért a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi."

"Mert ha jól csinálja az ember, akkor azt sem tudja, milyen nap van, és legalább mosolygósan indul a kedd. Az a csaj pedig, aki egy kifullasztó hétfő után egy gyors kedd reggeli menettel indítja a napot, igazi főnyeremény."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.