Korábbi cikkeinkben több irányból is megközelítettük már a kutyapózt. Volt itt már standard kutyus és ötletes oldalkutya is, de legközelebb a nyújtózó kutyához annak térdelős verziója áll. Érdemes tehát ebből kiindulni, és innen továbbfejleszteni ezt az izgalmas pozitúrát.

Minden a kutyapózból indul

Sokan nem szeretik ezt a pozitúrát, nem véletlenül kerülhetett bele az 5 szexpóz, amit a legjobban utálunk című összeállításba. Aki azonban bírja a gyönyört hátulról is, itt az ideje, hogy továbbfejlessze kedvenc kutyusát. A nyújtózó kutyát leginkább összeszokott pároknak ajánljuk, olyanoknak, akik ismerik a saját és a másik testének minden porcikáját, tudják, hogy ebben a pózban mindketten örömüket lelik, és nyitottak az újdonságokra anélkül, hogy az bármelyiküknek kellemetlenséget, fájdalmat okozna.

Ereszkedj térdre, majd hasra!

Ha már a jól bejáratott kutyában vagytok, anélkül, hogy kiengednéd magadból a párodat, feküdj le a hasadra. Szorítsd őt, és mozogj úgy, hogy benned maradjon! Ehhez nagyon szorosan kell lapulnotok és feszülnötök egymáshoz, de hidd el, megéri! Ha így, ebben a formában a barátod pénisze nem tud a helyén maradni, tegyél a medencéd alá egy párnát, hogy kicsit több helyet hagyhass neki.

Forrás: Thinkstock

Cifrázd, ahogy tudod!

Ha már a hasadon fekszel, a szerelmed pedig hátulról benned van, és erőteljesen döfköd, itt az ideje, hogy cifrázd egy kicsit a dolgot. Ha még szűkebb élvezetre vágysz, zárd össze a lábad a párod alatt ikszben. Így nagyon szűk leszel, ami mindkettőtöknek hatalmas gyönyörforrás. Ha nem szűkíteni szeretnél, hanem inkább mélyebb behatolásra vágysz, terpessz, és engedd a pasid mindkét labát a tieid közé. Ha még így sem kényelmetlen számodra, be is hajlíthatod a térdedet, megfeszítve ezzel a combod és a vaginád összes izmát.

A kezek sem maradnak tétlenek

Ebben a pozitúrában a kezeiteket sem kell hanyagolni. Te előrenyúlhatsz, és megkapaszkodhatsz az ágy szélében, sőt meg is kérheted a párodat, hogy kötözzön ki. Jobban szereted, ha szabadon vannak a kezeid? Akkor fordítsd el a felsőtested, és nyúlj hátra! Érintsd meg a párodat, az arcát, és hagyd, hogy kitekert helyzetedben is megcsókoljon, vagy kérd, hogy a nyakadat, illetve a füledet kényeztesse. Az ő kezei is lehetnek magatok előtt, az ágytámlán, de össze is kulcsolhatjátok őket. Kipróbálhatjátok úgy is, hogy a pasid mindkét tenyere a tested alatt, a melleden van, és a mellbimbódat izgatja. Így mondjuk nem tud oldalt megtámaszkodni, és az egész súlyával rád fog nehezedni. Ha ez problémát okoz, akkor maradjatok annál a verziónál, hogy ő oldalt támasztja meg magát. Így jobban tudja irányítani a behatolás szögét, mélységét és intenzitását is, neked pedig nincs más dolgod, mint hogy kényelmesen elnyújtózz alatta, és várd, hogy kirobbanjon belőled az orgazmus.