Titokban összeházasodott Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: AFP/Getty Images/Eugene Gologursky -
esküvő házasság Kanye West kim kardashian titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint megtörtént a celebvilág egyik legfontosabb esküvője: végre hivatalosan is férj és feleség Kim Kardashian és Kanye West.

Ha minden igaz, végre túl vagyunk az idei év egyik legjobban várt celebesküvőjén – csak éppen úgy, hogy tulajdonképpen sem a menyasszony, sem a vőlegény nem erősítette meg. Kim Kardashian és Kanye West közelgő lagzijáról azóta cikkezünk, mióta a rapper ráhúzta azt a hatalmas gyémántkövet gyermeke anyjának ujjára. És azóta szédülünk attól a rengeteg információtól, amely elárasztotta az internetet a közelgő esküvőről.

Forrás: AFP/Getty Images/Eugene Gologursky
Okok a mai hancúrra: ezért jó kedden szexelni!http://www.life.hu/intim/20140504-azert-jo-kedden-szexelni-mert-ha-hetfo-nem-szexeltel-kedden-meg-mindig-bebikazhatod-a-hetet.htmlA Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a hétfői, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi szex előnyeit. Utolsóként vegyük most górcső alá a keddet, vagyis a kis hétfőt, és annak jótékony szexhatásait.IntimOrigoÍme, hat ok, ami miatt kifordulhatsz önmagadbólhttp://www.life.hu/drlife/20140505-szamos-ok-miatt-viselkedhetsz-ingerulten-es-keszitheted-ki-a-kornyezeted.htmlRáreccsentél a kedvesedre, pedig soha azelőtt nem tettél ilyet? Nyugtalan vagy, mindenen felkapod a vizet, üvöltesz a gyerekkel? Ha szemmel láthatóan nem vagy azonos azzal, aki voltál, akkor sem kell rögtön megrémülnöd. Néha egészen egyszerű oka van a megváltozott viselkedésednek. A Life.hu a hétköznapi okok nyomába eredt.Dr. Life--Rakoncátlankodtak Irina Shayk melleihttp://www.life.hu/trend/20140506-irina-shayk-orosz-szarmazasu-gyonyoru-modellt-bikiniben-fotoztak-a-sports-illustrated-magazinba.htmlAz orosz származású gyönyörű modellt, aki nem mellesleg Cristiano Ronaldo nője, Hawaiin fotózták.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.