Gyerekként megerőszakolták Pamela Andersont

Forrás: twitter -
szex megerőszakolás gyerekkor Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer.

Pamela Anderson elmondta, hatévesen molesztálták, 12 évesen szexuálisan zaklatták, majd egy évvel később csoportos nemi erőszak áldozata lett - írja a Daily Mail.

Forrás: twitter


"Nem volt gondtalan a gyermekkorom, annak ellenére, hogy szerető családban nőttem fel. Hatévesen molesztált egy bébiszitter. Amikor egyszer átmentem az egyik barátomhoz, a fivére azt mondta, megtanít egy táblajátékra, ebből hátmasszázs lett, majd megerőszakolt. Ez volt az első heteroszexuális élményem. Én 12 voltam, ő 25" - mesélt múltjáról Anderson és hozzátette, egy évvel később egy iskolai barátja hat ismerősével szintén megerőszakolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.