Megvan Jennifer Aniston esküvői időpontja!

Forrás: AFP/Joe Klamar -
esküvő Justin Theroux vőlegény születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán végre bekötik az ismert színésznő fejét: a hírek szerint vőlegénye, Justin Theroux születésnapján lesz a nagy nap.

Idén nyáron talán végre megtörténik az, amire már oly régóta várnak Jennifer Aniston és Justin Theroux szurkolói. A helyszínt már elhintette egy amerikai bulvárlap, a hírek szerint pedig épp a vőlegény 41. születésnapján, vagyis augusztus 10-én állnak oltár elé – két évvel azután, hogy megkérte a Jóbarátok színésznőjének kezét.

Forrás: AFP/Joe Klamar
A lagzin kötelező a hús? Dehogy! Íme egy vegán esküvői menühttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140421-stohr-greta-vegan-eskuvoi-menu-hus-nelkul.htmlA vegán esküvő hallatára bizonyára sokan felkapják a fejüket, hiszen a vegán életmód ma még önmagában is különlegesnek számít, főként, ha egy esküvői menüről van szó. Ha mégis ilyenre vágysz, jó, ha tudod, hogy nincs lehetetlen - Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője mutat is egy menüsort, ami nemcsak finom, de egészséges is. Stőhr GrétaOrigoÁlomesküvőt tervez kedvesének George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20140519-george-clooney-alomeskuvot-tervez-menyasszonyanak-amal-alamuddin.htmlKi gondolta volna, hogy a megrögzött agglegény ennyire romantikus is tud lenni?Intim--Jennifer Aniston haja a legbefolyásosabbhttp://www.life.hu/trend/20140515-jennifer-aniston-haja-a-legnepszerubb-es-a-legbefolyasosabb-a-brit-nok-koreben.htmlMinden harmadik brit nő olyan hajat szeretne, mint a Jóbarátok színésznőjéé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.