Kim Kardashian első házasságára emlékezünk

Forrás: NORTHFOTO -
esküvő Kim Kardashian házasság Kanye West válás Kris Humphries nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeblány és rapper kedvese végre egybekeltek, a hírek szerint pedig e sorok írása közben már a jól megérdemelt mézesnapjaikat töltik valahol Írországban. Addig is, míg újra színre lépnek, mi elővettük a régi fotókat, így kívánva sok boldogságot a sztárpárnak – reméljük, jobban sikerül, mint Kim Kardashian első házassága.

Bár az elmúlt napokban még a csapból is Kim Kardashian és Kanye West világraszóló esküvője folyt, mi nem feledkeztünk el a szexvideójáról elhíresült celeblány első házasságáról.

Magasságban már biztosan jobban passzolnak Kanye Westtel Forrás: NORTHFOTO

Kris Humprhie-tól több időbe került elválnia a ma egygyerekes anyukának, mint amennyi napot házastársként együtt töltöttek: a US Weekly fejtegetései szerint 72 napig tartott, majd hétszer ennyi időbe telt különválniuk egymástól. Reméljük, Kanye Westtel már több szerencséje lesz a 33 éves hírességnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.