Megy a trollkodás Kim Kardashian és Kanye West esküvőjén

esküvő Kim Kardashian hír Kanye West The New York Post bulvár beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárhogy üdvözölte a The New York Post az újdonsült sztárházaspárt: nemes egyszerűséggel leseggfejezte őket. És ez még nem minden.

Akinek kissé elege van már ebből az egész Kim Kardashian és Kanye West-féle esküvői felhajtásból, annak álljon itt a The New York Post rövid közleménye erről a rendkívül fontos bulváreseményről.

Forrás: Twitter/Andy Gray

A közlemény szerint két seggfej állt oltár elé szombaton a meglehetősen puccos Medici dinasztia palotájában. Kim Kardashiant szexvideója alapján emlegeti, míg Kanye Westet nemes egyszerűséggel leegoistázza. Az esküvői ceremóniát pazarnak nevezi, amely véleménye szerint akár egy valóságshow keretei között is simán megállná a helyét. Megnyugtatásul a hír végén közli, a köztársaság még mindig áll.

Egy kommentelő, bizonyos Jim Romenesko rámutatott a tényre, miszerint valóban nagyon humoros a lap megfogalmazása, de nem lehet elsétálni amellett a tény mellett, miszerint a The New York Post jó néhány címlapján szerepeltette a szóban forgó házaspárt.

Kim és Kanye 21 millió dollárt kaszálnak az esküvőjükkelhttp://www.life.hu/intim/20140523-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojenek-reszletei.htmlA hírek szerint ötvenfős villásreggelivel kezdődött meg pénteken Kim Kardashian és Kanye West háromnapos esküvői maratonja egy Párizs melletti kastélyban. A következő úti cél Firenze lesz. Az esküvő részleteiről még az MTI is részletesen beszámolt, m is pontokba szedtük a lényeget.Intim--Meglepetés-esküvőt szervezett párjának a magyar Djhttp://www.life.hu/intim/20140506-meglepetes-eskuvot-szervezett-parjanak-thaifoldon-lofti-begi-dj-a-compact-disco-zenesze.htmlLofti Begi végig titokban tartotta a thaiföldi szertartást szerelme elől.IntimOrigoÁlomesküvőt tervez kedvesének George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20140519-george-clooney-alomeskuvot-tervez-menyasszonyanak-amal-alamuddin.htmlKi gondolta volna, hogy a megrögzött agglegény ennyire romantikus is tud lenni?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.