valóvilág verés hűtlenség megcsalás macsó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított a kubai macsó és 15 évvel idősebb kedvese, Kovács Gigi. Kiderült, Cristofel egy 25 éves lánnyal csalta a nőt. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Gigi a héten még megvédte VV Cristofelt, amikor azzal vádolták, hogy melegprostiként hirdeti magát. Rá egy napra azonban kiderült, Cristofel egy hete csalja a nála 15 évvel idősebb „szerelmét" egy Beáta nevű modellel – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

„Tegnap vettem észre Cristofel közösségi oldalán, hogy az egyik fotójához valami Beáta odaírta: „Hiányzol!" Erre Cristofel visszaírta neki: „Te is babám, nagyon. Eszméletlenül" – árulta el felháborodva Gigi, aki szerint Cristofel már egy hete két kapura játszhatott. „Egy hete kezdett furcsán viselkedni. Azt mondta, hogy a szüleinél alszik, mivel a Deák téren dolgozik egy sörözőben, és nincs kocsija, nem akar naponta Dunakeszire utazgatni. Elfogadtam, mert logikus érv volt. Eleinte naponta szexeltünk, az utóbbi időben ez csökkent, de betudtam annak, hogy mindketten rengeteget dolgozunk, fáradtak vagyunk" – magyarázza az énekesnő, aki nem győzte le kíváncsiságát, és ráírt a 19 éves gyönyörű modell lányra, hogy miért is hiányzik neki Cristofel.

„Érdekes választ kaptam. Beáta azt állította, hogy egy hete már ő Cris kedvese. Ezek után nem volt kecmec, kiadtam Cristofel útját, aki reggel a szemembe nevetve azt mondta, hogy csak barátjának tekint már, mert nem vagyok a típusa. Úgy látszik, csak arra kellettem, hogy befogadjam, mint egy kivert kutyát, amikor nem volt hová mennie. Mától már be sem teheti hozzám a lábát" – jelentette ki dühösen Kovács Gigi.

Nőverő Cristofel nem akart bővebben nyilatkozni, de azt elismerte: valóban új barátnője van.

Visszanyalt a fagyi: összeverték VV Cristofelthttp://www.life.hu/bulvar/20140423-vv-cristofel-volt-villalakot-osszeverte-korabbi-kedvese-egyik-baratja.htmlA volt villalakót, aki korábban két nőre is kezet emelt, egykori párja egyik barátja hagyta helyben.TV + Bulvár--VV Cristofel: "Pofoztam és leköptem Veronikát"http://www.life.hu/bulvar/20131211-vv-cristofel-valosagshow-hos-a-bironak-bevallotta-megpofozta-es-lekopte-vv-veronikat.htmlAz egykori valóságshow-hős a bíróságon vallott arról, mit tett pontosan egykori barátnőjével.TV + BulvárMegbocsátott nője VV Cristofelnekhttp://www.life.hu/drlife/20131111-az-rtl-klub-fokuszabol-kiderult-megbocsatott-noje-a-veresert-vv.htmlÚgy tűnik, az egykori valóságshow-szereplő büntetlenül verheti kedvesét. A lány úgy tesz, mintha mi sem történt volna.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.