Cristofel tagadja a melegszexhirdetést

Forrás: Life.hu -
valóvilág meleg szex hirdetés macsó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofelre egy melegeket hirdető társkereső szexoldalon bukkantak. 

A ValóVilág egykori kubai macsója ugyan híresen nagy nőcsábász, azonban a honlapon található profilja alapján nyitott a saját nemére is, igaz, e szerint nem párkapcsolatot keres, hanem fizető ügyfelet. A hirdetésre a Blikk egyik olvasója bukkant, aki tesztelte is Cristofelt.

VV Cristofel Forrás: Life.hu

„Már az első levelemre válaszolt. Azt írta, tudunk találkozni, de csak 'sunyiban', mert most éppen van barátnője" – mondta a "Nagy Pisztoly" néven bemutatkozó olvasónk, aki telefonszámot is kért az egykori VV-stől. Fel is hívta, megismerte a hangját, de Crisnek nem volt alkalmas a beszélgetés.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cristofelnek valóban van egy nála idősebb Gigi nevű barátnője. Őt ugyan nem érték el, de Cristofel exét, Vivient, igen. „Annak idején én segítettem neki regisztrálni. Akkoriban nem volt munkája, ezzel akart pénzt keresni" – reagált Vivi.

Cristofel tagadta, hogy köze lenne a hirdetéshez. „Egy ideig hívogattak a melegek, de soha nem is láttam azt az oldalt. Vivien csinálta, bosszúból. Erre tanúm is van, Norbi, Vivien volt párja" – jelentette ki a kubai macsó. A lap megkereste Norbit is, aki egyébként korábban megverte Cristofelt, miután az bántalmazta a nőt.

„Ott ültem Vivien mellett, amikor Cris nevében regisztrált, majd válaszolgatott az érdeklődőknek" – mondta Norbi. Így a furcsa történet tehát egyelőre a kubai macsó szavait igazolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.