győztes TV2 szerelem Az ének iskolája Berki Artúr Kenedi Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolája nyertese és évfolyamtársa, Kenedi Veronika között bimbódzik a szerelem. Olyan cukik, mi drukkolunk nekik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Artúr lett idén az évfolyamelső Az ének iskolájában. A fiú azt is elárulta nekünk, melyik nyereménynek örül a legjobban, ami mellé úgy tűnik, a szerelem is elérkezett az életében. Kenedi Veronika szintén az idei döntősök között énekelt, a két fiatal barátsága pedig átlépett egy határt - írja a Blikk.

Artúr és Veronika tanárukkal, Hajós Andrással Forrás: TV2

„Elkezdődött valami közöttünk, ami több, mint barátság. Egyszerre tettük meg egymás felé a kezdő lépést, rengeteget beszélgetünk, és persze boldogok vagyunk" – mondta a lapnak Artúr.

„Nem változtatott meg a siker, csak még többet szeretnék tanulni és az öcsémmel, aki gitározik, zenekart csinálni, ahol esetleg Veronika is énekelhetne. Saját dalokat igen, de lemezt még nem szeretnék, mert az csak egy gyerek lemeze lenne. Nekem ráér később, amikor már tényleg éretten készen állok rá" – magyarázta Artúr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.