Jennifer Lopez már papíron is szabad nő – hivatalosan is befejeződött válása

válás Casper Smart hűtlenség Marc Anthony költözés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel különköltözésük után hivatalosan is vége Jennifer Lopez és Marc Anthony válásának. Közben kirakta hűtlen pasija szűrét is. És majdnem mellbimbót villantott. Sűrű ez a hét...

Jennifer Lopez válási procedúrájának végére a Los Angeles-i Felsőbb Bíróság tett pontot. Az elvált szülők közös felügyeleti jogot kaptak 2008-ban született ikergyermekeik felett – írja az MTI. Az egykori álompár megegyezett abban, hogy a kisfiú és a kislány Lopezzel marad, Anthony pedig havonta hét napra kapja meg az ikreket. Abban is megállapodtak, hogy nem tartanak igényt semmiféle gyermek- vagy házastársi támogatásra.

Jennifer Lopez és Marc Anthony itt még együtt Forrás: [origo]

A házaspár útjai 2011 júliusában váltak el egymástól, Anthony 2012 áprilisában nyújtotta be a válókeresetet.

Azóta az énekesnőnek még egy viszonya lezárult. Ahogy a Life.hu is megírta, a minap kirúgta az egykor háttértáncosként dolgozó Casper Smartot, aki többször is megcsalta őt egy transzszexuális modellel. Jókora költöztető autó érkezett a sztár házához, hogy a férfi holmijait elvigye. Szóval JLo most friss préda! Nyilván, nem sokáig marad ez így...

Magánéleti válságát a minap például egy vad buliban próbálta elfelejteni. Új albuma megjelenését ünnepelte az Up&Down nevű szórakozóhelyen, amikor majdnem megcsodálhattuk egyik mellbimbóját is. Annyira vadult táncolt ugyanis, hogy lecsúszott pink ruhája, ami alól kikandikált szilikon melltartója.

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Mediapunch/Face To Face

A hírességet azonban szemmel-láthatóan nem zavarta a malőr és önfeledten táncikált tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.