Péter Szabó Szilvire egy házibuliban talált rá a szerelem

NOX Péter Szabó Szilvia TV2 Mokka házibuli szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bevallotta, találkozott valakivel, aki megdobogtatta a szívét. Péter Szabó Szilvi a nyári terveiről és az új kapcsolatáról is mesélt a Mokkában.

Az énekesnő egy éve költözött haza Angliából, de még most is rátör néha az az érzés, hogy mennyire jó itthon lenni. Szilvi nem akar többet elmenni az országból, most minden szempontból boldog. Az énekesnőnek van valakije, de mivel még a kapcsolat elején tartanak, babonából nem szeretne sokat mondani.

Forrás: Life.hu

„Minden szempontból boldog vagyok, magánéletileg is, csak erről még korai beszélni. Egy házibuliban ismerkedtünk meg és félig-meddig ő is szakmabeli" – vallotta be Tatár Csilla műsorvezetőnek Szilvi.

Csordás Ákos ismét szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20140619-csordas-akos-az-x-faktor-enekese-ujra-szerelmes.htmlAz X-Faktor énekese bevallotta, találkozott valakivel, aki megdobogtatta a szívét. A lányt azonban még mentorának, Tóth Gabinak sem mutatta be .Intim--Sosem találod ki, mit kapott Kanye West születésnapjárahttp://www.life.hu/intim/20140618-kim-kardashian-ajandeka-kanye-west-szuletesnapjara-egy-monopoly-tarsasjatek-volt.htmlTudjuk jól, mekkora fejtörést tud okozni egy-egy jeles alkalomra szánt ajándék kiválasztása. Kim Kardashian számára ráadásul tovább nehezítette a dolgot, hogy rapper kedvesének szinte mindene megvan már, amire szüksége van. Hát, úgy tűnik, valami mégis hiányzott még.Intim--Berki Artúr szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20140617-berki-artur-az-enek-iskolaja-gyoztese-szerelmes-evfolyamtarsaba-kenedi-veronikaba.htmlAz ének iskolája nyertese és évfolyamtársa, Kenedi Veronika között bimbódzik a szerelem. Olyan cukik, mi drukkolunk nekik.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.