Besenczi Árpád elvette várandós kedvesét

színház igazgató Zalaegerszeg várandós terhes Besenczi Árpád Echo TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész szinte első látásra lett szerelmes, amikor januárban megismerte az Echo Tv műsorvezetőjét, Nagy Kornéliát. A családalapítás pedig nem váratott sokáig magára.

A Jászai Mari-díjas színésznek és kedvesének alig négy hónap múlva születik meg a kislánya. Árpád ezért úgy döntött, feleségül veszi Kornéliát - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Varga György

A zalaegerszegi színház igazgatója nem gondolta volna, hogy közel az ötvenhez talál majd rá a boldogság.

„Nagyon gyorsan történtek az események, tulajdonképpen február elején már megfogant a kislányunk, április közepén pedig örök hűséget esküdtünk egymásnak. A nászútra viszont csak a múlt héten került sor. Magam sem gondoltam volna, hogy közel ötvenévesen megtalálom a boldogságot, de nagyon örülök neki" – tette hozzá a színház igazgatója, aki azt sem tudta, valójában hova utaznak nászútra, mert kedvese szervezte le a pazar utazást. Árpád csak a reptéren tudta meg, hogy a Maldív-szigeteken pihennek egy kicsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.