Valami nem stimmel Beyoncé és Jay-Z háza táján

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Jay-Z átírás koncert turné megcsalás Beyoncé dalszöveg szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az On The Run turné egyik koncertjén Beyoncé átköltötte egyik népszerű slágerének dalszövegét. Nem is akárhogy. Vajon milyen szeretőről énekelt benne?

Javában zajlik Beyoncé és Jay-Z közös turnéja, az On The Run, amelynek Cincinnati-i koncertállomásáról beszél most mindenki.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az énekesnő egy szerelmes balladáját, a 2006-os lemezén megjelent Resentment című számát adta elő, amelynek dalszövegét átköltve adta elő a közönségnek: nemcsak a férjével kötött házasságukra utalt benne, hanem egy bizonyos harmadik félre is, akit hol szeretőnek, hol ribancnak nevezett. Itt meghallgathatod az előadást:

Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, kezdetét vették a találgatások Jay-Z félrelépéséről és Beyoncé esetleges megcsalásáról. Egyes sejtések szerint Beyoncé húga, Solange Knowles sem hiába rugdosta meg az énekesnő férjét a MET gálán, ráadásul több külföldi lap is írt arról, miszerint a házaspár a koncertturné alatt nemhogy külön alszanak, de még az állomásokra sem együtt utaznak. Miközben kívülről ugyanazt a boldog párt mutatják, akik mindenki fejében ott élnek. Valami van, az biztos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.