Az On The Run turné egyik koncertjén Beyoncé átköltötte egyik népszerű slágerének dalszövegét. Nem is akárhogy. Vajon milyen szeretőről énekelt benne?

Javában zajlik Beyoncé és Jay-Z közös turnéja, az On The Run, amelynek Cincinnati-i koncertállomásáról beszél most mindenki.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az énekesnő egy szerelmes balladáját, a 2006-os lemezén megjelent Resentment című számát adta elő, amelynek dalszövegét átköltve adta elő a közönségnek: nemcsak a férjével kötött házasságukra utalt benne, hanem egy bizonyos harmadik félre is, akit hol szeretőnek, hol ribancnak nevezett. Itt meghallgathatod az előadást:

Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, kezdetét vették a találgatások Jay-Z félrelépéséről és Beyoncé esetleges megcsalásáról. Egyes sejtések szerint Beyoncé húga, Solange Knowles sem hiába rugdosta meg az énekesnő férjét a MET gálán, ráadásul több külföldi lap is írt arról, miszerint a házaspár a koncertturné alatt nemhogy külön alszanak, de még az állomásokra sem együtt utaznak. Miközben kívülről ugyanazt a boldog párt mutatják, akik mindenki fejében ott élnek. Valami van, az biztos.