Igazán jó szőrös mellkast, vagyis kényelmes szexpázsitot eddig alig láttunk a brazíliai világbajnokságon. Ennek ellenére nem csüggedünk, összegyűjtöttük a legdúsabb hajkoronákat és a legszexibb borostákat.

A Life.hu igazán elkényeztette olvasóit a vébé legdögösebb hímjeivel, hiszen számtalan összeállítást készítettünk már a jóképű és jótestű sportolókról. A legátfogóbb, vagyis a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébén című cikk a linkre kattintva érhető el.

De láthattunk már izmos, spanyol felsőtesteket, aztán édes sztárapukákat, majd alsógatyás labdarúgókat, meccset zavaró helyes szurkolót, de összeszedtük a legtrendibb és legstílusosabb focistákat is.

Forrás: AFP

Bemutattuk a legfrissebb kolumbiai kedvencet, James Rodriguezt, valamint belestünk a Nationalelf öltözőjébe is. Mindezek ellenére a szervezők utólagos engedelmével kikiáltottuk Brazília bajnokságát a jóképű kapusok vébéjének, ugyanis 12 szexi hálóőrt is találtunk a nemzeti válogatottak kereteiben. Aki pedig magyar fiúkra vágyott, kaphatott egy csokrot a legcukibb hazai szurkolókból is.

Mivel még nincs vége az összecsapásoknak, nem állunk le a szívdöglesztő sportemberek felsorakoztatásával. Most a legszőrösebbeket, legborostásabbakat és leghosszabb hajú sztárokat gyűjtöttük össze. Íme ők:

/1407/Copf_20147511246