Copf, szakáll és borosta: ők a vébé legszőrösebbjei

Sergio Ramos focivébé David Luiz Claudio Marchisio borosta Andrea Pirlo szőr copf Szexpázsit világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán jó szőrös mellkast, vagyis kényelmes szexpázsitot eddig alig láttunk a brazíliai világbajnokságon. Ennek ellenére nem csüggedünk, összegyűjtöttük a legdúsabb hajkoronákat és a legszexibb borostákat.

A Life.hu igazán elkényeztette olvasóit a vébé legdögösebb hímjeivel, hiszen számtalan összeállítást készítettünk már a jóképű és jótestű sportolókról. A legátfogóbb, vagyis a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébén című cikk a linkre kattintva érhető el.

De láthattunk már izmos, spanyol felsőtesteket, aztán édes sztárapukákat, majd alsógatyás labdarúgókat, meccset zavaró helyes szurkolót, de összeszedtük a legtrendibb és legstílusosabb focistákat is.

Forrás: AFP

Bemutattuk a legfrissebb kolumbiai kedvencet, James Rodriguezt, valamint belestünk a Nationalelf öltözőjébe is. Mindezek ellenére a szervezők utólagos engedelmével kikiáltottuk Brazília bajnokságát a jóképű kapusok vébéjének, ugyanis 12 szexi hálóőrt is találtunk a nemzeti válogatottak kereteiben. Aki pedig magyar fiúkra vágyott, kaphatott egy csokrot a legcukibb hazai szurkolókból is.

Mivel még nincs vége az összecsapásoknak, nem állunk le a szívdöglesztő sportemberek felsorakoztatásával. Most a legszőrösebbeket, legborostásabbakat és leghosszabb hajú sztárokat gyűjtöttük össze. Íme ők:

/1407/Copf_20147511246

Szexpózok a focivébé szüneteire és a hosszabbítás utánra (18+)http://www.life.hu/intim/20140701-2014-es-braziliai-focivebe-szexpozok-a-felidore-es-meccsek-utanra.htmlPasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt című cikkünkben már kifejtették az urak, mit is várnak tőlünk a meccsek idején. A kommentek között elhangzott az is, hogy amelyik nő nem képes szexre csábítani a pasiját akár a döntő félidejében is, nem érdemli meg az orgazmust. Íme tehát a Life.hu tippjei a szünet perceire!Intim--Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.Intim--Nem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére?http://www.life.hu/intim/20140614-focivebe-szex-es-szexhiany-problemak-a-meccsek-alatt-deaki-timea-segit.htmlDübörög a focivébé, zajlanak a meccsek, otthon azonban gyűlnek a viharfelhők. Lehetnek ugyanis akármilyen szexi félistenek a pályán, nem minden nőnek fűlik a foga napi két-három meccs végignézéséhez. Aki pedig nem rajong a futballért, nem szívesen statisztálja végig a világbajnokságot. Deáki Tímea párterapeuta segít, hogyan vészeljük át ezt az egy hónapot.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.