fashion week Lionel Messi focivébé fociVB Cristiano Ronaldo öltözködés Bastian Schweinsteiger Xabi Alonso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.

Ha a portugál klasszis éppen nem alsónadrágban vagy anyaszült meztelenül pózol, hanem normálisan felöltözik, akkor igen jó ízléssel választja ki, hogy mit visel tökéletes testén. Elmondása szerint imádja a gyors kocsikat, a drága karórákat, a szép ruhákat - kedvenc márkája állítólag a Gucci -, na és persze a gyönyörű lányokat. Utóbbiról tudjuk, hogy igaz, hiszen kedvese, Irina Shayk az egyik legdögösebb focistabarátnő az idei vébén.

Forrás: Facebook/Cristiano Ronaldo

A jóképű Real Madrid játékosok közül érdemes megemlíteni Sergio Ramost is. A királyi gárda védőjét ritkán látjuk civilben, amikor azonban épp nincs a pályán, általában lazán elegáns darabokat keres. Szívesen visel ingeket, a kockákat például kifejezetten kedveli. De nem esik kétségbe akkor sem, ha nyakkendőt kell kötnie - nem csodáljuk, jól is áll neki!

Forrás: Facebook/Sergio Ramos

A középpályás Alonso kollégájához hasonlóan mind a reklámfotókon, mind pedig a való életben igazán stílusos. Külön figyelmet fordít arra, hogy vöröses borostájához minden esteben passzoljon öltözékének színvilága.

Forrás: Northfoto

A német klasszis pályán kívüli szettjeit elnézve kijelenthetjük, hogy előnyben részesíti a sötétebb árnyalatokat, valamint hogy rajong a sapkákért és a méretes sálakért. A Nationalelf középpályása ruhaválasztásainál látszólag mindig a sportos megjelenésre törekszik, de láthattuk már piros kockás ingben is.

Forrás: Facebook/Bastian Schweinsteiger

A brazil csatárt, aki legutóbb Gisele Bündchen oldalán szerepelt a Vogue címlapján, akkor kiáltották ki a futball egyik divatdiktátorának, amikor Michael Jacksonnak öltözve adott interjút. A nyakában lógó fehér sál és a csillogó kalap különösen hatásosnak bizonyult, világos színű farmerét és sportzakóját igencsak jól feldobta vele. Ha épp nem ilyen extravagánsan öltözik, szereti a kényelmes, kapucnis pulcsikat, a baseballsapkákat és a farmereket is.

Forrás: Vogue, tr.eurosport.com, Indtagram/Neymar

Ha az angol nemzeti válogatott csatára önmagától nem is lenne őrült divatmániás, felesége, Coleen tesz róla, hogy az ura mindig jól öltözött legyen. Rooney neje még a terhességei alatt is maximálisan odafigyelt elegáns megjelenésére, így természetes, hogy ezt várja a férjétől is. Wayne-t általában kényelmes pólókban és pulóverekben láthatjuk, de ha arról van szó, igazán ki tud tenni magáért.

Forrás: Northfoto
Íme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjaihttp://www.life.hu/intim/20140609-gerard-pique-shakira-lionel-messi-cristiano-ronaldo-es-focistafelesegeik.htmlSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az egész biztosan megával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét. Intim--Botrány Brazíliában: gyerekek árulják a testüket a foci vébénhttp://www.life.hu/csalad/20140608-botrany-braziliaban-gyerekek-aruljak-a-testuket-a-foci-veben.htmlA Sunday People magazin tényfeltáró riportere a helyszínre utazott, ahonnan megdöbbentő történetekkel tért haza. A mélyszegénységben élő gyerekek már készülnek a turistaáradatra – fillérekért árulják magukat, hogy legyen miből enniük.Család--Bébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--Szexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén? (18+)http://www.life.hu/intim/20140527-a-foci-vb-n-szexelni-braziliaban-tilos-a-mexikoi-es-a-bosnyak-focistaknak.htmlMinden olimpia, világbajnokság és kontinensviadal előtt felmerül a kérdés, szexeljenek-e, avagy sem a sportolók a megmértettesek alatt. Így nem meglepő, hogy a júnuis 12-én startoló focivébé apropóján is előjött ez a téma. A szex engedélyezése, vagy éppen tiltása úgy tűnik, a világ vezető sportvezetőit is igencsak megosztja.Intim--Félmeztelen focistákkal találkozott Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140601-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-az-angol-focivalogatottal-talalkozott-a-foci-vb-miatt.htmlNem akárhogy sikerült Vilmos herceg hétvégéje.News--Megvan a focivébé legszebb nőjehttp://www.life.hu/trend/20140530-a-2014-es-futball-vilagbajnoksag-legszebb-noje-egy-kolumbiai-lany-daniela-ocoro-mejia.htmlKolumbiai lányt, Daniela Ocoro Mejiát választották meg a futball-világbajnokság legszebbjének.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.