Kétszer áll oltár elé Csézy

buli eskü Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő először egy kis szertartáson mondja ki a boldogító igent, a dínom-dánom pedig augusztusban lesz. 

Saját kertjében házasodik össze kedvesével, Szabó Lászlóval Csézy, sőt, a polgári szertartásra ők maguk díszítik fel a helyszínt, és növényeket is ültetnek a kertjükbe a nagy napra. Az énekesnő azt is elárulta, mit visel majd az igen kimondásakor: ,,A polgári szertartás szűkkörű lesz, és egy rövid, saját tervezésű ruhát fogok viselni. A templomi szertartás augusztus 13-án jóval nagyszabásúbb lesz: háromszáz vendéget hívtunk. Ekkor egy nagy, csodaszép, szintén saját tervezésű ruhát viselek" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Az énekesnő és párja csodás nászútra készülnek: a cél a Maldív-szigetek. ,,Nagyon várom, mert még nem volt alkalmam fehér homokos tengerparton pihenni" - lelkendezett Csézy.

Dávid Kornélra rátalált a szerelem - kézis lány csavarta el a kosaras fejéthttp://www.life.hu/intim/20140704-david-kornel-nba-kosarasra-ratalalt-a-szerelem-azari-fruzsina-kezilabdas-kivalosagba-szeretett-bele.htmlTeljes a harmónia Magyarország legismertebb kosarasa, az egykori NBA-játékos Dávid Kornél és a csinos kézilabdás kiválóság, Azari Fruzsina között.Intim--Lovasi András szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20140704-lovasi-andras-a-kispal-es-a-borz-es-a-kiscsillag-alapitoja-foldes-eszter-szinesznobe-szerelmes.htmlÚj párja van Lovasi Andrásnak, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok legendás énekesének. Intim--Eljegyezte barátnőjét David Arquettehttp://www.life.hu/intim/20140703-david-arquette-courteney-cox-exferje-is-lejegyezte-baratnojet.htmlCourteney Cox eljegyzése után egykori férje, David Arquette is meglépte, amit exfelesége is: eljegyezte barátnőjét.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.