Testek és titkos tetkók: íme a vébé kivarrt felsőtestei

bőr felsőtest Mesut Özil focivébé Olivier Giroud test Neymar sztárfocista Raul Meireles tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mi a közös a vébén felvonuló összes csapatban? Sok minden, de az biztosan, hogy garantáltan van egy vagy több agyontetovált sztárjuk. A Life.hu most összegyűjtötte a legjobbakat.

Számtalan összeállítást készítettünk már a jóképű és jótestű sportolókról. A legátfogóbb, vagyis a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébén című cikk igen nagy sikert aratott olvasóink körében. De láthattunk már izmos, spanyol felsőtesteket, aztán édes sztárapukákat, majd alsógatyás labdarúgókat, meccset zavaró helyes szurkolót, de összeszedtük a legtrendibb és legstílusosabb focistákat is.

Bemutattuk a legfrissebb kolumbiai kedvencet, James Rodriguezt, valamint belestünk a Nationalelf öltözőjébe is.Találtunk 12 szexi hálóőrt is a nemzeti válogatottak kereteiben. Aki pedig magyar fiúkra vágyott, kaphatott egy csokrot a legcukibb hazai szurkolókból is.

Mivel még nincs vége az összecsapásoknak, nem állunk le a különleges sportemberek felsorakoztatásával. A Life.hu álomválogatottjából Neymar és Giroud kivételével ők ugyan mind kiszorultak, de tetoválásaik miatt most rajtuk a világ szeme. Íme kedvenc kivarrt sztárjaink:

/1407/A_v_b20147715244

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.