Liam Hemsworth végre megnyílt Miley Cyrusszal való szakítása után

Forrás: AFP -
Miley Cyrus Liam Hemsworth szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű ausztrál színész olaszországi nyaralása közben másról sem beszélt barátainak, mint Miley-ról. Szakításuk óta először nyílt meg.

Liam Hemsworth felszabadultan mesélt Miley Cyrusszal közös múltjáról olasz vakációja alatt. Állítólag az étteremben, ahol vacsorázott, többen is fültanúi lehettek történeteinek. Az ausztrál szívtipró fülig szerelmes volt a botrányhercegnőbe, ezt az is bizonyítja, hogy két éve el is jegyezte őt.

Forrás: AFP

Kapcsolatuk azonban viharossá vált, így esküvő helyett végül inkább búcsút intettek egymásnak. A pár tavaly szeptemberben szakított, és bár Cyrus kisasszony hamar a világ elé tárta érzéseit, Liam úgy döntött, hogy inkább magában emészti meg a fájdalmas elválást. A napokban azonban többen is hallották, amint azt ecsetelte barátainak Portofinóban, hogy a kapcsolata Miley-val hihetetlenül különleges volt, és mindig barátok lesznek. Megállás nélkül áradozott az énekesnőről, akivel állítása szerint tökéletesen összepasszoltak és megértették egymást. Mi mindig is úgy gondoltuk, hogy Liam jobbat érdemelne a Disney-sztárnál, de hát nincs mit tenni, a szerelem vak... Vagy el kéne hinnünk ezt a „legjobb barát" sztorit?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.