Egyre többször látni Szabó Zsófit volt szerelme, Baronits Gábor oldalán. Nem csoda, hogy elindultak a találgatások: a két színész újra összemelegedett?

Így buliztak a döntő után Magyarország legszebb lányai - kattints IDE és lapozgasd galériánkat!

Vasárnap éjszaka minden szem a kivirult Szabó Zsófira irányult, amikor egyszer csak betoppant a szépségkirálynő-választás hivatalos partijára. A színésznő ugyanis nem egyedül érkezett, mellette Baronits Gábor is hivatalos volt az eseményre. A Bors a színésznek szegezte a kérdést, mi van közte és bájos kolléganője között.

Ez egy régebbi összebújós fotó Szabó Zsófiról és Baronits GáborrólForrás: facebook/Szabó Zsófi

„Jó barátja vagyok Zsófinak, és mivel a buliba engem is meghívtak, megbeszéltük, hogy közösen érkezünk" – mondta a szingli színész, akit az utóbbi időben egyre többet látni Zsófival

Zsófi a családi tragédia miatt nem volt túl jól az utóbbi időszakban, két hónapja több időt töltünk együtt. Nagyon jó barátok vagyunk, egyfajta lelki támaszt nyújtok neki. Sok közös programot szervezünk, még a barátaimnak is bemutattam. Még mindig vannak nehezebb napjai, de szerencsére napról napra jobban van" – tette hozzá Gábor, aki méltó kísérőként szórakoztatta a szőke hajról még fehérebb színre váltó szexi lányt.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi