Cameron Diaz végre igazán boldognak tűnik

Forrás: Northfoto -
Good Charlotte színésznő Benji Madden szerelem Cameron Diaz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, májusban a 41 éves Cameron Diazra is rátalált a szerelem. Akkor még csak találgattunk, mennyire is lehet komoly a dolog, most azonban kiderült, sokkal többről van szó, mint hittük...

Mint tudjuk, Cameronnak egy ideje új pasija van, méghozzá Benji Madden személyében, aki a Good Charlotte nevű rockzenekarból lehet ismerős. A 41 éves szőkeséget állítólag még a színésznő exe, Justin Timberlake mutatta be a nála hat évvel fiatalabb énekesnek, de igazán közel Benji sógornője, Nicole Richie által kerültek közelebb.

Elárulta! Ezért nem akar gyereket Cameron Diaz. Forrás: Northfoto

"Nagyon boldog vagyok, még sosem éreztem ehhez foghatót. Teljes egyetértésben élünk, és minden nappal egyre közelebb kerülünk egymáshoz" - nyilatkozta a gitáros a ­People magazinnak. "Minden férfi egyformán éli meg ezeket a dolgokat, egyszerűen magával ragad az érzés, olykor félelmetes, de mindemellett hihetetlenül felszabadít" - áradozott a férfi Cameronról. Mi persze nagyon drukkolunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.