Megvan Orlando Bloom új barátnője: Ő az!

Forrás: Twitter/Lykke Glommen -
válás Miranda Kerr Orlando Bloom szerelem Lykke Glommen kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint egy 20 éves modell csajszival jár Orlando Bloom. Mi pedig ezen annyira nem is lepődtünk meg.

Ahogy arról a Life.hu májusban beszámolt, a szépséges Miranda Kerr sem vesztegette az időt a válása után. Ő korábban egy szexi modellfiúval igyekezett féltékennyé tenni exférjét. Most pedig abban is biztosan lehetünk, hogy Orlando is továbblépett.

Forrás: Twitter/Lykke Glommen

Az új lány neve Lykke Glommen, és nem is olyan meglepő módon modellként keresi a kenyerét. A Daily Mail információi és képei szerint a fiatal leány nemrég igen közel került a 37 éves színészhez. Nos, mi drukkolunk nekik!

Férfiak, akik tábori tanfolyamokon tanulják a tökösségethttp://www.life.hu/intim/20140807-ferfiak-klubja-kommunikacios-en-onbizalom-taborok-csajozasi-tanfolyamok.htmlÚgy érzem, jól kommunikálok a környezetemmel, képes vagyok kapcsolatokat kialakítani és ápolni is tudom azokat. Hiszem, hogy kellően nyitott és magabiztos vagyok. Ha olyan társat keresnék, aki hozzám hasonlóan mindezen képességekkel bír, akkor a legjobb lenne, ha rögtön a férfiaknak szóló életmódtréningek környékén szaglásznék? Minden bizonnyal igen...Intim--Nyugi! Neked is lehet egyszerre több kigyúrt, szexi, meztelen inasodhttp://www.life.hu/intim/20140806-szexi-pasi-pincer-felszolgalo-szolga-rendeles-meztelen-munkavegzes-ferfieszkort.htmlFérjhez megy az egyik barátnőd, neked pedig valami szuper ötlettel kell előállnod a leánybúcsúra? Uncsi a rózsaszín limuzin, a tiara, a férfisztriptíz pedig nem illik az arához? Akkor rendelj a vacsora mellé olyan kigyúrt inasokat, akiket mindössze egy kiskötény, két mandzsetta és egy csokornyakkendő takar. Mert napjainkban már ez is lehetséges...IntimOrigoA leszbikus nőknek ugyanolyan fontos a szex, mint másnakhttp://www.life.hu/intim/20140805-leszbikusoknak-szolo-szexpozokat-ajanl-a-cosmopolitan-amerikai-szama.htmlFennállása óta először leszbikus nőknek állított össze szexpózajánlót a Cosmopolitan amerikai kiadása. A pozitúrák kritikusai persze tudni vélik, hogy a tippek nagy része heterofantázia csupán, és kizártnak tartják, hogy a melegek a felsorolt módok bármelyikében örömet tudnának szerezni egymásnak. A Life.hu utánajárt, mennyire áll távol a valóságtól egy ilyen összeállítás, és miképpen vélekedik róla a célközönség.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.