Volt szerelmével bulizott a szigeten Palvin Barbi

Forrás: instagram/Palvin Barbi -
békülés Sziget Fesztivál Palvin Barbara exbarát bulizás szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon újrakezdik a kapcsolatukat, vagy csak nem tud elszakadni egymástól Palvin Barbi és exkedvese?

Ahogy a Life.hu is megírta, másfél évvel ezelőtt gimnazista barátja szakított a magyar szupermodellel. Aztán nemrég felröppent a hír, hogy a pár újra együtt van, amikor Barbi közös képet posztolt Kristóffal. Most pedig a szigeten is együtt buliztak - írja a Bors.

Forrás: instagram/Palvin Barbi

"Csupán egy baráti társaságba tartozunk. Az, hogy mostanában sűrűbben látnak minket együtt, nem jelenti azt, hogy újra összejöttünk" - szögezte le a lap kérdésére Barbi, aki világsztárokkal is szeret bulizni.

10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned az Instagramonhttp://www.life.hu/intim/20140812-guilherme-leao-mariano-di-vaio-szexi-modell-pasik-instagramon-es-facebookon.htmlTéged is elért a Facebook-magány? Teszteld, mennyire vagy egyedül! című cikkünkben értekeztünk már az ismerőseink feleslegesnek tűnő posztjairól, a megosztásmániáról és a lájkfüggőségről. Ha Instagramon is unod a cuki kiskutyákat, a kajaképeket, a naplementéket és a nyaralós szelfiket, itt az ideje, hogy felpörgesd valami szexivel a hírfolyamodat!Intim--Dúl a love! Összejött a két egykori x-faktoros, Péterffy Lili és a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/intim/20140812-ya-ou-a-bytheway-enekese-es-peterffy-lili-az-x-faktor-enekesnoje-osszejottek-szerelmesek.htmlAz X-Faktor 2013-as szériájában szereplő két énekes jóval a műsor vége után talált egymásra. A ByTheWay együttes közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy Ya Ou szerelmes.Intim--Titokban elvált az X-Akták sztárja, David Duchovnyhttp://www.life.hu/intim/20140811-david-duchovny-az-x-aktak-sztarja-es-felesege-tea-leoni-beadtak-a-valasi-keresetet.htmlDavid Duchovny és felesége, Tea Leoni állítólag még júniusban beadták a válási keresetet. Sokáig húzták, de végül nem tudták megmenteni 17 éves házasságukat.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.