A szervezők teljesítették két szerelmes, Detti és Tamás kívánságát, akik így a Szigeten köthették össze életüket csütörtökön. Az esős idő kicsit sem zavarta a párt, pocsolyába ugráltak, jól érezték magukat.

Hogyan buliztak az esős időben a Szigeten? Kattints IDE és nézegess hangulatfotókat galériánkban!

Megtörtént az első esküvő a Szigeten! Farkas Detti és Tóth Tamás lagziján több 10 ezer ember mulatott és olyan világhírű zenészek húzták a talpalávalót, mint Lily Allen és Bastille. A pár a Sziget kívánságakcióján nyert, amelyre Detti az alábbi szöveget küldte be: "Megkérném a Szerelmem kezét (nő létemre, 11 év után és két kislány után), tartanánk egy jó nagy lagzit pár tízezer vendéggel." Az álom teljesült, méghozzá csütörtök délután a Táncházban, a Hungarikum Faluban. Detti egy egyszerű, letisztult ruhát viselt a szertartáson, amelyben még a pocsolyát is átugrotta.

Forrás: Facebook/Sziget Festival Official/Csudai Sándor

A tortát viszont már egy szárazabb helyen vágták fel.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ifjú házasok nászajándékként Gerendai Károlytól, a Sziget főszervezőjétől egy örökbérletet kaptak. Ezen kívül felülhettek az óriáskerékre, a vőlegény pedig bungee jumpingolt is egyet, mielőtt fejest ugrott volna a házas életbe. Gratulálunk nekik!

Mi az esküvői trend 2014-ben? Olvasd el erről szóló cikkünket ITT!