Csézy különleges dalt írt a saját esküvőjére

esküvő menyasszonyi ruha házasság tervezés dal könnyek Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mezőkövesden házasodott össze Csézy és szerelme, Szabó László. A szertartásra az énekesnő 40 ruhát tervezett és saját dalt is írt.

Csézy saját maga tervezte esküvői ruháját, és ő álmodta meg a koszorúslányok és az örömanya ruháját is. Az énekesnő egy vadonatúj dallal is kedveskedett férjének a szertartáson.

A Life.hu jóskutyájának „gyerekeit" Csézy neveli!

„Olyan volt az esküvőnk, amilyennek álmaimban elképzeltem. A dal az elmúlt három évünkről szólt, a mi történetünkről" – magyarázta Csézy, akitől László vette át a szót. „Megkönnyeztem a dalt, aminek Csézy írta a szöveget, a zenéjét pedig a Menyhárt-Rakonczai szerzőpáros szerezte. Itt énekelte el először, nagyon megható élmény volt" – mondta a büszke férj.

Csézyék azt is elmondták, hogy a nászúttal még várniuk kell, mivel a tervezett úti célon, a Maldív-szigeteken, jelenleg tél van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.