Meghitt szertartáson, családi körben mondta ki a boldogító igent Josh és kedvese, Szilvi.

A Josh és Yvette frontembere 5 év után vette feleségül szerelmét, Bodri Szilvit. A pár a szertartás után egy dunaparti étteremben, családi ebéddel és vacsorával ünnepelte a boldogságát. Josh és Szilvi nem szeretett volna nagy felhajtást, de az fontos volt nekik, hogy megpecsételjék a szerelmüket.

Forrás: Joshmusic

„Karácsonykor jegyeztem el Szilvit és utána elkezdtük tervezgetni az esküvőt. Mindketten ragaszkodtunk ahhoz, hogy meghitt családi körben házasodjunk össze. Úgy gondoljuk, nem kell 300 fős vendégsereg ahhoz, hogy szép legyen az esküvőnk. A szüleink és a testvérek voltak jelen és minden álmunk teljesült, mert ez a nap rólunk szólt" – kezdi Josh, aki boldogan mesélte, milyen nászajándékot kaptak.

„Nászutat kaptunk ajándékba. Ausztriába utazunk majd decemberben, egy nagyon szép, minden luxussal felszerelt wellness hotelbe. Duplán jó lesz, hogy télen utazunk, mert olyankor nagyon szép a havas táj és a hegyek" – mosolygott a férj státuszba lépő énekes, aki elárulta, jövőre belevágnak a családalapításba.