esküvő feleség Josh család menyasszony nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghitt szertartáson, családi körben mondta ki a boldogító igent Josh és kedvese, Szilvi.

A Josh és Yvette frontembere 5 év után vette feleségül szerelmét, Bodri Szilvit. A pár a szertartás után egy dunaparti étteremben, családi ebéddel és vacsorával ünnepelte a boldogságát. Josh és Szilvi nem szeretett volna nagy felhajtást, de az fontos volt nekik, hogy megpecsételjék a szerelmüket.

Forrás: Joshmusic

„Karácsonykor jegyeztem el Szilvit és utána elkezdtük tervezgetni az esküvőt. Mindketten ragaszkodtunk ahhoz, hogy meghitt családi körben házasodjunk össze. Úgy gondoljuk, nem kell 300 fős vendégsereg ahhoz, hogy szép legyen az esküvőnk. A szüleink és a testvérek voltak jelen és minden álmunk teljesült, mert ez a nap rólunk szólt" – kezdi Josh, aki boldogan mesélte, milyen nászajándékot kaptak.

„Nászutat kaptunk ajándékba. Ausztriába utazunk majd decemberben, egy nagyon szép, minden luxussal felszerelt wellness hotelbe. Duplán jó lesz, hogy télen utazunk, mert olyankor nagyon szép a havas táj és a hegyek" – mosolygott a férj státuszba lépő énekes, aki elárulta, jövőre belevágnak a családalapításba.

Nacsa Olivér papíron még volt feleségéhez tartozikhttp://www.life.hu/intim/20140819-nacsa-oliver-humorista-nem-tudja-elvenni-uj-szerelmet-a-baratok-kozt-sztarjat-pataki-szilvit-mert.htmlNacsa Olivér és a Barátok közt Enikőjének, Pataki Szilvinek a szerelmét beárnyékolja, hogy a humorista papíron még nem vált el volt feleségétől, Zsuzsától.Intim--Facebookján nosztalgiázik Sarka Katahttp://www.life.hu/intim/20140816-sarka-kata-es-hajdu-peter-2014-augusztus-16-am-unneplik-6-hazassagi-evfordulojukat.htmlHat évvel ezelőtt, ezen a napon mondta ki egymásnak a boldogító igent Sarka Kata és Hajdú Péter. Hogy ezt honnan tudjuk? A házaspár mindkét tagja a Facebookján is megemlékezik a nagy napról. IntimOrigoElköltözött Détár Enikőhttp://www.life.hu/intim/20140815-detar-eniko-szineszno-szegeden-el-uj-szerepe-a-mamma-mia-miatt.htmlDúl közöttük a szerelem, ennek ellére Détár Enikő és Péter most külön élnek: a férfi a fővárosban dolgozik, a színésznő viszont Szegeden tartózkodik a Mamma Mia! című musical próbái miatt. Ez azonban nem viseli meg Enikőt: kirobbanó formában van. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.