Liv Tylerrel csalja a vőlegénye Jennifer Anistont?

házasság Justin Theroux Liv Tyler megcsalás vőlegény hazugság szakítás félrelépés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdőjellel írja, de váltig állítja a TheHollywoodGossip, hogy Jennifer Aniston pasija, egészen pontosan a vőlegénye, Liv Tylerrel csalja meg a színésznőt. De mi is igaz ebből?

Azt már eddig is tudtuk, hogy Jenéknél megvolt az eljegyzés, sőt, az esküvő időpontját is kitűzték, a házasság és a gyermekvállalás azonban még várat magára. Egyelőre nincs magyarázat az időhúzásra, annyi bizonyos csak, hogy Jennifer és Justin 2014 júniusa előtt kilenc hónapig még csak nem is mutatkoztak együtt.

Forrás: AFP

A Life.hu többször is beszámolt már róla, hogy a sztárpár kapcsolata a szakadék szélén áll, de mindig bíztunk abban, hogy sikerült rendezniük soraikat. Most azonban úgy tűnik, nagyobb a baj, mint az eddig sejtettük. Meg nem erősített információk szerint ugyanis Aniston egyik kolléganője is bekerült a képbe.

Forrás: AFP

Jennifer jó ideje féltékeny már Liv Tylerre, akivel Theroux együtt játszik A hátrahagyottak című sorozatban. A stábtagok ráadásul megerősítették Jen gyanúját, ugyanis többször is nyilatkozták, hogy a férfi vélhetően többet érez a kolléganője iránt egyszerű munkakapcsolatnál.

Liv eközben állítólag fülig szerelmes a pasijába, Dave Gardner futballmenedzserbe, aki egyébként arról híres, hogy David Beckham legjobb barátja, valamint, hogy megvolt már neki Rita Ora és Kelly Brook is. Egyelőre tehát alaptalannak tűnnek Jennifer félelmei, de a 45 éves színésznő reakciói teljesen érthetőek azok után, ahogy anno Angelina Jolie lecsapta a kezéről Brad Pittet.

Dívák, akik sosem lesznek már boldogok:

Hiába várja a világ lélegzetvisszafojtva Jennifer Aniston esküvőjét, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy a színésznő sosem fogja újra kimondani a boldogító igent. Korábbi cikkünkben összeszedtük már, hogy miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.