Egyes források szerint a karrierje miatt döntött a különválás mellett az énekesnő – mások azonban ennél jóval több vajat sejtenek David Lucado füle mögött.

Szakított vőlegényével, David Lucadóval Britney Spears. A popdíva Twitteren osztotta meg rajongóival újdonsült párkapcsolati státuszát: „Ó, a szingli élet!"

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egyes sejtések szerint csupán a munka és a két gyerek az, amely miatt a popdíva a szétválás mellett döntött, míg mások – és ez a többségi tábor – szerint David Lucado egyik videója verte ki a biztosítékot a sztárnál. A felvételen, amely végül nem került nyilvánosságra, jól látszódott, hogy az ügyvédként ténykedő férfi egy másik hölgynek csapja a szelet lelkesen.

„Összetört a szíve, de hamarosan túl lesz rajta. Erős lány, és az a férfi nem volt hozzá való" – mondta az E! Online-nak Britney egyik közeli ismerőse. Az énekesnő másfél másfél évvel ezelőtt találkozott David Lucadóval, nem sokkal azután, hogy felbontotta eljegyzését előző párjával, Jason Trawickkel. A 32 éves sztár már az esküvőjét tervezte kedvesével - ám a videó tartalmát tudva talán jobb, hogy végül nem történt meg.