A GQ magazin díjátadója utáni napon minden Kim Kardashianról szólt. Miért ne lenne ez így harmadnap is, amikor megjelent az a szám, amelyben Az Év Nője meztelen fotósorozata látható?

Emlékszel még arra, amikor Kim Kardashian egy napra szőke lett? A világ egyik legdögösebb celebanyukája a GQ férfiamagazin kedvéért viselte a parókát - igen, az volt. A lap brit kiadásának októberi számának címlapján Az Év Nőjének választott anyuka pózol.

Forrás: Instagram / Kim Kardashian

A szexi fotó a borítón csak a kezdet, Kim Kardashian WEST ízelítőnek posztolt is egy képet, hogy mi vár azokra, akik ki is nyitják a lapot. Az örmény származású szépség amúgy sem a visszafogottságáról híres - ahogy azt a magazin díjátadóján viselt, ruhának aligha nevezhető öltözet is mutatta. Az biztos, hogy a lapeladáson sokat lendítenek majd a képek. 

Forrás: Instagram / Kim Kardashian
Minden idők leghíresebb házi szexvideói

Kim Kardashiant egy házi szexvideó repítette a címlapokig. Az egyik pornócég közel egymillió dollárt fizetett az exkedvesnek, Ray J-nek a felvételért, sőt, férje, Kanye West bevallotta, hogy már akkor Kardashian házi pornóját nézte szex közben, amikor még nem is jártak együtt. Nem Kim Kardashian volt az egyetlen, akiről köztudott, hogy szexvideót készített magáról. midnen idők leghíresebb házi szexvideóiról ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.