"Két Lélek" – Szomorú képek egy szakítás előtti párról

Forrás: Jordan Tiberio -
fotósorozat lélek érzelem szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorkban élő fotós, Jordan Tiberio két barátját fotózta le, akiknek kapcsolata a vége felé közeledett. Two Souls, azaz Két Lélek című munkája során az ilyenkor feltörő érzéseket próbálta megjeleníteni.

Nehéz egy olyan kapcsolatban lenni, amelyben az egyik fél egyedül érzi magát, annak ellenére, hogy van mellette valaki, és tudja, hogy közeledik a kapcsolat vége. Talán még nehezebb, ha a másik fél nem is sejti, hogy párja ezt gondolja. Ezekről az érzésekről készített fényképsorozatot Jordan Tiberio. A modellek a fotós barátai voltak. Úgy gondolta, jobb, ha általa ismert emberekről készíti el a képeket, mintha idegeneket kért volna fel, így sokkal őszintébbek lettek a fotók.

Forrás: Jordan Tiberio

„A képeken én vagyok, és az exem, Sam" –beszélt a lány a fotókról. „Az első évfordulónkon szakított velem. Együtt éltünk, és amikor elhagyott, teljesen egyedül maradtam, otthon nélkül. Mindenhová együtt mentünk, egy ágyban aludtunk, ugyanazt a cigit szívtuk... Már négy hónapja, hogy szakított velem. Nagyon nehéz volt, de azóta már könnyebb. Visszaköltöztem a szüleimhez, és elkezdtem randizni egy nagyon rendes sráccal. Furcsa megnézni ezeket a fotókat, mert amikor készültek, nagyon boldog voltam, és azt hittem, minden rendben van, pedig látszik rajtuk, hogy Sam szakítani akart velem, de akkor én ezt nem vettem észre."

Forrás: Jordan Tiberio

"Ő volt az első igazi szerelmem, már nem is beszélünk. Ezek a képek a bizonyítékai annak, hogy megváltozott az életem, jobb lett. Köszönöm ezt Jordannek."
A többi megkapó fotóért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.