Megváltozott George Clooney és szerelme esküvőjének helyszíne

Forrás: AFP/- -
házasság Olaszország George Clooney Velence Comói-tó Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és jogász kedvese, Amal Alamuddin mégsem a Comói-tónál kelnek egybe. Olaszország maradt, csak új helyszínt találtak.

George Clooney és Amal Alamuddin még ebben a hónapban oltár elé áll, tehát már csak napok vagy hetek választják el őket a nagy naptól. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a szerelmesek Olaszországban, George Comói-tónál fekvő luxusvillájában mondják ki a boldogító igent. Ezt azonban maga az érintett helyesbítette a minap egy jótékonysági rendezvényen, Toszkánában.

Forrás: AFP/-

A sármos színész elkotyogta, hogy Velencében lesz a szertartás, néhány héten belül. Szemtanúk szerint az eseményen a sztár folyamatosan körberajongta menyasszonyát, többször szorosan magához ölelte, szóval tényleg nagyon szerelmesnek és boldognak tűntek.

A pár egyébként egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg tavaly szeptemberben, és idén áprilisban volt a lánykérés: Amal egy hétkarátos gyémántgyűrűt kapott a világsztártól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.