Botrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandja

Forrás: AFP -
Marilyn Monroe tanár együttélés leszbikus szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek.

Mint férj és feleség, úgy élt együtt két évig nagy titokban Marilyn Monroe és egykori drámatanára, Natasha Lytess. A két nő 1948 és 1955 között dolgozott együtt, megismerkedésük alkalmával Marilyn még csak 20 éves volt és a tanár szerint gyönyörűnek nem lehetett nevezni akkoriban. „Nem tudott rendesen beszélni és mindentől megijedt" – mondta egy korábbi interjúban a tanár, ami csak most került nyilvánosságra.

Forrás: Origo

Lytess azt is hozzátette, hogy Marilyn szeretett pucéran mászkálni a lakásban, a szexet viszont gyűlölte, így azzal sem tudott mihez kezdeni, amikor valaki szexinek nevezte.

A szőke díváról köztudott volt, hogy nőkkel is létesített kapcsolatot, állítólag Liz Taylorral, Joan Crawforddal, Marlene Dietrichhel és Barbara Stanwyc-kel is volt egy-egy rövid liezonja.

Sőt, egy korábbi életrajzi könyvben is lerántották róla a leplet: abban azt írták, hogy egy 16 éves lánnyal került intim kapcsolatba.

Részlet sztárszerzőnk, Takács Nóra írásából:

"Harmadik és egyben utolsó házassága Arthur Miller íróval köttetett 1956-ban, aki kedvéért még a zsidó vallásra is áttért. 4 évig éltek együtt, a sajtó mindvégig csámcsogott rajtuk. Azt harsogták, hogy Marilynnek apakomplexusa van, ezért ment hozzá a jóval idősebb férfihoz. Házasságuk alatt két gyermekük is fogant, ám egyiket sem tudta kihordani. Egyre jobban elhatalmasodott rajta a melankólia, gyógyszereket szedett, sokat ivott, elhanyagolta férjét, órákat késett a forgatásokról és rendszeresen elfelejtette a szövegeit is. Marilyn élete kezdett szétcsúszni..."
A teljes cikket IDE kattintva tudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.